2010.03.16. 14:33 – lánggitár

Pet Shop Boys és David Guetta a Balaton Soundon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Néhány fellépőt ízelítőként pár hete már bejelentettek az idei Balaton Soundra, most ezekhez csatlakozik tíz új név. Ezek szerint 2010 július 8 és 11 között jön Zamárdiba a nyolcvanas években befutott klasszikus popcsapat, a Pet Shop Boys, a sztár-DJ David Guetta, mint headliner, valamint szintén a nagyszínpadon lép fel Tricky, valamint a 2Many DJ’S.

Az Arénaban pakolja majd fel a számokat egymás után Paul Oakenfold, akit legutoljára Madonna előtt láthatott a magyar közönség, de jön még a house-ban utazó John Digweed, az argentin Hernan Cattaneo, illetve a New York-i Dennis Ferrer is.

A kisebb színpadokra is megérkeztek az első nevek, így a T-Mobile Teraszon tiszteletét teszi a lounge-os Club Des Belugas, illetve az elektro-ska La Kinny Beat is.

Jegyeket március 31-ig lehet kedvezményes áron kapni.


balaton fesztivál hír sound



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása