2010.04.01. 15:43 – KirschAndrás

Újra összeállt az UFO - daliás idők

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

UFO: Szerelemdoktor

Szó se róla, a szóban forgó formáció biográfiáját akár ennyivel is elintézhetnénk: a Kedvencek Temetőjébe hantolt Milli Vanilli csöcsöket növesztve életre kelt, majd a magyar dancefloor mezőnyben próbált érvényesülni. Az UFO együttes azonban figyelemreméltóbb újításokat vitt véghez a playback-tátogás terén, mint egy lepényhal tette volna a Háry toborzó taktusaira. Az alantos együttműködés ugyanakkor a hangjukat kölcsönző művésznők számára is előnyösnek bizonyulhatott, hiszen egy Napolaj-kaliberű sláger feléneklése után is leugorhattak a trafikba álszakáll és Donald kacsa-álarc nélkül. Persze könnyen elképzelhető, hogy adatvédelmi okokból egy jó darabig sipító orrhangon kommunikáltak az eladóval. (Különös tekintettel Keresztes Ildikóra, aki egy 4F Club örökbecsű kapcsán halmozottan hátrányos helyzetbe került.)

Cynthia és Mercy - akit később Doris váltott (…a hazai poptörténet vélhetően legérdektelenebb információját olvashatták) -  mellett kénytelenek vagyunk megemlékezni a rapper/frontember Varga Zsoltról, avagy Dr. Love-ról is. A tengeri akna frizurás főnökről bőven elegendő információ, hogy ugyanazon sugárfertőzött szellemi tőgyből szívta magába a szövegírás mesterségét, mint Kocsor Zsolt a Szomorú szamuráj idején. Végezetül pedig következzék a nagy bejelentés: fittyet hányva a régi sérelmekre, az UFO újra összeállt. És bár ebből nem szeretnénk messzemenő következtetéseket levonni, az Emergency House-zal kapcsolatos hasonló hírek már indokolttá tennék, hogy mélyebb ismeretséget kössünk pánikszobára specializálódott kőművesekkel.


ufo daliás idők



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása