2010.04.05. 10:44 – Dankó Gábor

Üdv a bolondok házában! - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ma videó-válogatásunkba jutott teljesen beteg bolondokházás klip, amerikai polgárháborús megemlékezés, bendzsós dalolászás, cézáros svéd heavy metal, slusszpoénos roadmovie, szörnymészárlós Elvis és koncertfelvételes szupersegg.

MGMT - Flash Delirium

Az MGMT még jóval a Congratulation befejezése előtt kijelentette, hogy nem ad ki kislemezt az albumhoz. Ehhez képest úgy tolják a Flash Delirium című dalukat, ahogy azt a mai világban egy digitális single-nél szokás. Előbb ingyenesen le lehetett tölteni a számot, most pedig megjött rá a klip is, ami elég retardált lett ahhoz, hogy ne játsszák sehol. A videón a két tag (Andrew VanWyngarden és Ben Goldwasser) éppen hazatér, ahol egy látszólag szellemi fogyatékosokból álló társaság fogadja nagy ünnepléssel őket. Goldvasser már a klip elején nyúlkálna a nyakához, amit VanWyngarden mindig megakadályoz, de ez végül nem sikerül neki, és így kerül elő egy éneklő lyuk, majd abból egy elektromos angolna, aztán jön a teljes káosz.

Titus Andronicus - A More Perfect Union

A Titus Andronicus második lemeze az amerikai polgárháborúról szól, ezt próbálja az ahhoz tartozó első klip is valamelyest megjeleníteni. Ez kb. kimerül abban, hogy egy csomó fiatal nevetve gyepálja egymást a hóban, és sokszor van a képen amerikai zászló. Van egy külön szál is, amiben egy lány magnóra veszi, ahogy a zenekar játszik, majd azzal tér nyugovóra a hóesésben.

Lincoln - Sunrise

A nyíregyházi Lincoln Sunrise klipjének egyik részében csak simán zenél az együttes, a másikban pedig a gyönyörűen fényképezett angliai napfelkeltében autózik egy ember, mígnem hirtelen lefékez, és...

Jucifer - Fleur de Lis

Aki a Fleur de Lis alapján hirtelen felindulásból Jucifer-lemez vásárlásra adná a fejét, annak elmondjuk, hogy a kéttagú zenekar egyáltalán nem ilyen zenét játszik. Ez dal kb. úgy viszonyul a duó többi szerzeményéhez, mint mikor valami grindcore zenekar átkötésnek berak valami nyugodtabb témát két csépelés közé. A digitálisan erősen effektezett Fleur de Lisben amúgy csak az énekesnő jelenik meg, aki egy bendzsóval a kezében kijön a kukoricásból, zenélget itt-ott, majd visszamegy ugyanoda.

Superbutt - Gone Far

A Gone Far nem igazán egy új Superbutt-klip, inkább csak amolyan hangulatmontázs, amiben régebbi, és aktuális zenekari tagok is feltűnnek, ki koncertfelvételen, ki pedig csak fényképen, vagy videóbevágásban.

Fang Island - Life Coach

A Life Coach-ban egy szamurájkarddal hadonászó Elvis-imitátor előbb lemészárol egy csomó lényt, majd gitárral kezd tombolni, és végül teljesen lényvéres lesz. Kíváncsi lennék. milyen tudatállapotban találták ki ezt a történetet.

Wolf - Hail Caesar

Ha nem kevertek volna régi fekete-fehér filmet a svédmetál Wolf Hail Caesar klipjébe, akkor az egész csak sima színpad mögötti jelenetes, koncertfelvételes videó lenne, de nem lett.


klip lincoln wolf mgmt titus andronicus superbutt klipmegosztás fang island jucifer



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása