2010.04.13. 10:07 – sixx

Roger Waters megturnéztatja a Falat

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Korunk kétségkívül egyik legnagyobb hatású zenekara a Pink Floyd, sokak szerint életművük csúcsát A fal című konceptlemez/rockopera jelenti (nekem a Meddle/Dark Side/Wish-trió jobban bejön, de legyen ez az én bajom), az a darab, amit Roger Waters, a zenekar egykori bőgőse most megturnéztat az USA-ban és Kanadában.

A mű teljes előadására eddig 31 alkalommal került sor, de ehhez most, az album megjelenésének 30. évfordulóján Waters 35 újabb koncertet csap még hozzá szeptember és december között. A kor igényeihez szabott The Wall Live névre keresztelt előadás természetesen a duplalemez teljes anyagát tartalmazza majd, felépül a fal is a zenekar és a közönség között, és biztos lenyűgöző műsort láthatnak majd a szerencsések. Európai dátumokról egyelőre nincs szó, ezért, ha valaki kilátogatna az egyik bulira, itt érdemes jegyeket keresni.


hírek rock pink floyd turné



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása