2010.04.19. 08:23 – sixx

Sírsz, mint egy fürdőskurva

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Godsmack legújabb videóklipjében nagyon sok embert vernek véresre, és ebből azt gondolhatnánk, hogy a nóta címe (Cryin' Like a Bitch) és szövege az UFC-ről, az USA-ban oly' divatos ketrecharcról szól, meg az ott vesztes szerencsétlenekről, akikkel feltörölték a padlót, pedig nem így van. A zenekar tavaly nyáron a Crüefest2 nevű utazó cirkusz egyik fellépőjeként szerepelt, és Sully Erna énekes többször is összekapott a szerinte sztárságuktól már nem is látó Mötley Crüe, a fesztiválsorozat headlinerje tagjaival.

Különösen Vince Neil és Nikki Sixx akasztotta ki a bostoni kőrockert, mert szerinte a két veterán pinametálos elpuhult vénember, akik már egyeneset sem képesek hugyozni, és nem jól tűrték, hogy a Godsmack előzenekarként alaposan megzúzta őket minden este. Igazán elegáns válasz asszem az lenne a Crüe részéről, ha felvennének egy nótát You Sound Like The Poor Man's Metallica címmel, muhaha.  


beszól videó godsmack



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása