2010.04.25. 10:38 – SCs

A hét dala (Anathema – Thin Air)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Meghökkentően hosszú szünet után jelenteti meg új sorlemezét az Anathema. Az A Natural Disaster óta hét esztendő telt el, leginkább DVD-k és felesleges(nek tűnő) akusztikus album kiadásával, koncertezéssel, valamint nem kevés ígérgetéssel, bénázással. A cseppet hibbant című We’re Here Because We’re Here nyitó tétele már elérhető a lemezt gondozó Kscope honlapjáról.

A Thin Air igazi Anathema, a zenekarra oly jellemző feszültségfokozással és érzelemgazdag előadással, tovább távolodva a Pink Floydtól. Egyedül Vincent Cavanagh éneke szokatlan némileg, legalábbis tőle. Önmagában sincs gond a dallal, megállja a helyét külön is, de érezni rajta, hogy készítői a nagy egész egy részének, egy grandiózus album felvezetésének szánták – talán. Hogy valóban így van-e, azt nemsokára megtudjuk.


rock anathema a hét dala



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása