2010.05.04. 13:00 – sixx

Megdobták szandállal, abbahagyta a koncertet

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Rettentő dolog történt a Stereophonics énekes-gitárosával, Kelly Jonesszal Szingapúrban: fejbe dobták egy szandállal koncert közben, amitől annyira kiakadt, hogy intett a többieknek, és befejezték a bulit. Jones az attakot követően azért még egy köszönömöt elmormolt a mikrofonba, majd a lábbelit hanyagul a sarokba kúrva távozott. A koncert azt követően folytatódott, hogy a rendezők a merénylőt bilincsbe verve elszállították. 

 

Kommentekben kérnénk javaslatokat a terrorista megbüntetésére, mi egy hét kalodát tartunk kielégítőnek, és egy lazább, aprókavicsos megkövezést (csak férfiak!) Addig is itt egy nóta, amiből kiderül, hogy az énekes hisztispicsa mivolta ellenére is igen jól keni a rockot.


koncert videó hiszti balhé



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása