2010.05.10. 13:30 – lánggitár

Joey Belladonna újra az Anthraxben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Némileg váratlanul érheti az Anthrax-rajongókat a hír, hogy Joey Belladonna három év szünet után ismét visszatér a zenekarba. Azért csak némileg meglepő, mert az elmúlt hetekben többször is együtt látták az énekest Charlie Benante dobossal és Frank Bello basszusgitárossal, majd a pletykák erősödése után végül be is jelentették a hírt. Belladonna beszállásával a nyári Sonisphere fesztiválokon pár tag kivételével csaknem eredeti formájában láthatja a közönség a nyolcvanas évek nagy thrash négyesét, a Metallicát, a Slayert, a Megadeth-t, illetve az Anthraxet.

Joey Belladonna az Anthrax legsikeresebb korszakának az énekese, őt 1992-ben váltotta John Bush, akivel egy másik rajongói réteget is elért a zenekar, majd 2004-ben Bush kiszállt, Belladonna visszalépett, hogy 2007-ben átadja a posztot Dan Nelsonnak. Nelsonnal rögzített a zenekar egy lemezt, ami viszont nem került kiadásra, ugyanis váratlanul ismét megjelent Bush az Anthrax élén. Egészen mostanáig úgy volt, hogy ő az énekes, viszont Scott Ian gitáros szerint hiába maradtak jó kapcsolatban, Bush nem akarta teljes erőből folytatni az Anthraxet, így ismét megkeresték Belladonnát.

A tervek szerint nem csak koncertezésről van szó, hanem nagylemezt is rögzítenek majd ebben a felállásban.


metál hír anthrax



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása