2010.06.04. 08:24 – KirschAndrás

Álmodj a Picasso Branch-ról! - Daliás idők

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Picasso Branch: Álmodj rólam

Bármikor készek vagyunk elismerni: a fiúbandák a 90-es évek hazai popzenéjének megkerülhetetlen tényezői voltak. Tesszük ezt annak dacára, hogy a bennünk lakozó Akela rajongó a mai napig parasztboros demizsonnal verné le mindazok veséjét, akik a legminimálisabb mértékben hozzájárultak működésükhöz. Képzeletbeli listánk élén természetesen Kozsó állna, aki a Shygys után nem átallott újabb csupaszra gyantázott Teletubby-kontingenst a világra szabadítani. Ezúttal egy kistérségi East 17 hagyta el szellemi szülőszobáját, valamint egy debütáló sláger, melyet egy vattacukorral kitömött Disney-őz is kikért volna magának. Nem úgy a pilislapaji gazdaasszonyképző elsőévesei.

No, de kik is alkották az ominózus formációt első körben? (A polgári nevek taglalásától most humanitárius okokból eltekintenénk, ki tudja, miféle rosszízű munkahelyi tréfáknak lennének kitéve a polgári pályára tévedt érintettek.) Mark – a Picasso Branch szemüveges Nemecsek Ernője. Ha elénk tolta volna az örökbefogadásról szóló papírokat, szó nélkül aláfirkantottuk volna; Tim – Bár az öntörvényű gettóharcos szerepét kétségkívül neki osztották ki, mégis szótlanul tűrte, hogy Kozsó egy hasonszőrű fejfedőben tuszkolja ki a kamerák elé; Ricky – a hejőpapi Peter Andre hasonmásverseny ’99-es első helyezettje, aki később latinos szólódalaival csaknem kiharcolta, hogy Argentína kereskedelmi embargóban részesítse hazánkat; T.G. – a fodrászszakma Mengele doktorainak egyik legkedveltebb tesztalanya; Bebe – a Back 2 Black jelenlegi frontembere, ám ennél súlyosabb dolog nem terheli bűnlajstromát. Hogy is tehetné!


picasso branch daliás idők



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása