2010.06.26. 13:32 – _fá_

Eminem megmutatja a világnak - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Scissor Sisters autóból zenél, Ozzyn már a sok smink sem segít, a Sólstafir pinát és melleket mutogat. A Hősök saját környezetében mutogat, Eminem megmutatja a világnak, a Biorobot hamarosan befut, a Vampire Weekend meg semmilyen.

Scissor Sisters - Fire With Fire

Itt az új Scissor Sisters, de most az eddig megszokottakkal ellentétben nem egy bármilyen bulit feldobó gay-himnuszt kaptunk, hanem egy túlfeszülő érzelmekkel terhelt popdalt. A hozzá készült videó maga már kicsit jobban emlékeztet a zenekar eredeti szcénájára, ugyanis egy nyitott kamionon zenélnek, erősen felvonulás-szagúan. Az tuti, hogy nem Közép-Európában játszódik, ugyanis az emberek vidáman integetnek nekik, és egyiknél sincs tojás.

Ozzy Osbourne - Let Me Hear Your Scream

A sötétség nyugdíjasát megint sikerült összedrótozni egy lemezre. Szegény már rengeteg sminkkel sem tudja eltitkolni rozzantságát, ugyanakkor végül is semmivel sem viccesebb, mint a kortárs metálzenekarok produkciói. Vannak benne fémpókok, grimaszok, nyelvkiöltés, fecskendő, meg végül is minden, ami miatt szerethetjük Ozzyt. Annak ellenére is, hogy szegénynek vélhetőleg már nem sok köze van az Ozzy név alatt futó dolgokhoz, meg úgy a külvilághoz sem.

Sólstafir - She Destroys Again

Na ez a zenekar kilóra megvett, hiszen már az első pár másodpercben találkozhatunk meztelen mellekkel, sőt, még pinával is. A dal maga engem leginkább a korai Anathema szenvedéseire emlékeztet, de ezért biztos az én anyámat, viszont a képi anyag kifejezetten szórakoztató. Nyilvánvalóan kevés pénzből készült, ehhez képest simán el tudom képzelni, hogy a könnyűdrogokkal kísérletező metálosok naphosszat fogják bámulni jutubon.

Hősök - Aki velünk...

Az egyre népszerűbb hiphopperek készítik új lemezüket, ennek első beharangozója az Aki Velünk Van. Nagy megfejtés nincs, a zenekar tagjait nagyrészt alulról mutatják, ahogy masszívan szövegelnek, néha tájképek a zenekarral, néha pedig a híd alatt megy a parti. Tulajdonképpen ujjgyakorlat, a Flashbackhez készült jóval ötletesebbre sikerült, de egyrészt a hanganyagra most sincs panasz, másrészt meg nem kötelező mindenkinek Lady Gagává válnia.

Eminem - Not Afraid

Eminem most leszámol mindenkivel, nem fél, megváltozott, kész szembenézni a világgal. Gondolom nem árulok el nagy meglepetést, hogy az egész új lemeze ennek szellemében fogant, és a Not Afraid is végig erről szól. Kórusos, monumentális refrén, reménytkeltő hangképek, meg egy csomó olyan dolog, amiről valószínűleg a Slim Shady LP idején még külön dalt is írt volna, sok csicskítással. Marshall a végén már repülni is tud, de a szomorú nézéséről még ennek fejében sem hajlandó lemondani.

Bioribot - Úton

A Biorobot belátható időn belül az altis fiatalok kedvence lesz, az Úton erre nem is cáfol rá. Az előző klip Moszkvai kiruccanása után ez a mostani elvileg Berlinben, és a zenekar pár próbáján készült, de engem ugyan nem vernek át, mivel fel vélem fedezni benne a mi Keleti pályaudvarunkat is például. Sztori nincs.

Vampire Weekend - Holiday

Az amerikai geekek most épp pár vicces parókát hordó grófot mutat be, amint elég 21. századi módon elmennek szabira, vedelnek, grefitiznek, gyorsétterembe mennek, és ennek megfelelően mindenki hülyének nézi őket az öltözködésük miatt. Ártalmatlan darab, az A-Punk a videó költségvetésének töredékéből emlékezetesebb lett annak idején.


scissor sisters hősök klip ozzy osbourne eminem biorobot klipmegosztás sólstafír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása