2010.09.02. 07:46 – lánggitár

Freestyle verseny a Benta8ban Fesztiválon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Brooklyn és Józsefváros között sok a hasonlóság: multikulturális, szegény, rengeteg tehetséges fiatal zenész lakja, és az átlagnál nagyobb a bűnözés. Ezek a párhuzamok alapján döntöttek a Kortárs Drámafesztivál Budapest és a Benta8ban Fesztivál szervezői úgy, hogy mind művészi területek találkozásaként, mind pedig földrajzilag egyedülálló kísérletbe fognak: a brooklyni dumaszínházas, zenész és színházi előadóművész Reggie Watts vezetésével elsősorban józsefvárosi roma rappereknek műhelymunkát szerveznek. A válogató és verseny szeptember 3-án, pénteken kezdődik, a zsűri elnöke: Beat (volt Fekete Vonat).

Témáját tekintve is páratlan ez a kezdeményezés, de az együttműködő partnerek sokszínűségét nézve is az: a Trafó a Kortárs Drámafesztivál Budapest helyszíneként 2010 novemberében Reggie Watts fellépésének befogadója. A Kortárs Drámafesztivál Budapest a 2010-es fesztivál Reggie Watts workshopjára toboroz fiatalokat a pénteki freestyle verseny alkalmával. A Disztró civil szervezetek kiadványterjesztő hálózata aktivista és kommunikációs csapata segítségével fogja össze a társadalmi felelősségvállalásban és szókimondásban elöl járó kezdeményezést. A Magyarországi Roma Parlament érdekképviseletet lát el, inspirálja, informálja és koordinálja a cigány társadalmi civil önszerveződést. A Majdnem Híres Rocksuli popkulturális menedzserképző iskola két féléves kurzusán beható ismereteket ad azon kezdő és jövendő menedzsereknek, akik a szórakoztatóiparban szeretnének érvényesülni.

Helyszín:
Harlem Színpad, VIII. Tavaszmező utca 6
A fesztivál időpontja: 2010. november 3-4-5.
A freestyle időpontja: 2010. szeptember 3. 18.00


hiphop fesztivál hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása