2010.09.09. 07:57 – lánggitár

Mike Portnoy kilépett a Dream Theaterből

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Minden Dream Theater-rajongó rémálma vált valóra valószínűleg, mikor elolvasta azt a hosszú közleményt Mike Portnoy dobos-dalszerző hivatalos fórumán, amiben a zenész leírja, hogy 25 év után kilép az általa is alapított zenekarból. Nem akarjuk most itt az egész üzenetet bemásolni, így most csak elmondjuk a lényeget: Portnoy az utóbbi években kezdte úgy érezni, hogy a megállás nélküli lemezírás-felvétel-turné körforgásban teljesen kiég, ezért javasolta a zenekar többi tagjának, hogy tartsanak egy hosszú szünetet, amibe ők nem mentek bele. A dobos ezért úgy döntött, hogy inkább kilép a Dream Theaterből, minthogy teljesen tönkretegye a kapcsolatát a tagokkal azáltal, hogy csak gyülemlik benne a feszültség, amiatt mert nem boldog igazán, csak rutinból nyomja. Ráadásul rájött, hogy sokkal jobban érzi magát például az Avenged Sevenfoldban (ahol eredetileg csak kisegített), mint a Dreamben, ami szintén erre a lépésre késztette.

A hírt a zenekar maradék része is megerősítette, akik viszont biztosították a rajongókat, hogy a Dream Theater folytatja útját ugyanazzal az intenzitással és zenei világgal, mint eddig, Portnoynak pedig minden jót kívánnak. Hozzátették még, hogy az eddigi terveket betartva januárban elkezdik felvenni az új lemezt, ami után a szokásos világ körüli turnéjuk következik, úgyhogy mindenki megnyugodhat. Az új dobos kilétéről egyelőre nincs szó.


rock metál hír progresszív dream theater



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása