2010.09.22. 23:32 – lánggitár

Olcsó csütörtök

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Igazán eklektikus este készülődik csütörtök estére a Gödörben - amellett, hogy már eleve a koncertfelhozatal elég sokat lefed a városban jelenlévő élőzenés stílusokból, külföldi fellépőt is köszönthetünk, emellet pedig az apropót "mellesleg" a fővárosi színtér földalatti trendhű ruhaellátását jelentős százalékban kiszolgáló Poster Urban Outfit új dobása, a Cheap Monday-re keresztelt divatbemutató adja.

Az est tehát ezzel kezdődik, majd a horvát független gitárzene jeles képviselője, a The Orange Strips vág neki a zenélésnek, majd a tavalyi lemezével számos szakmai elismerés bezsebelése mellett hamar közönségkedvenccé is váló, autentikus, de szerteágazó rockzenében utazó Turbo folytatja. Ezután a hazai pop csodabogarai és papagájai, a már több éve egyre és egyre sikeresebb The Kolin táncoltat, és szemezget az új hangzásokkal operáló friss anyagról. Arról pedig, hogy a buli ezután se álljon le, a Tesco Disco rezidens Kecske és Pipó gondoskodik majd.

2010 szeptember 23 @ GÖDÖR

20:00 Poster Urban Outfit Presents: CHEAP MONDAY divatbemutató
21:15 The Orange Strips (CR)
22:30 Turbo
00:00 the KOLIN
01:00 Tesco Disco
 

http://www.facebook.com/event.php?eid=159166324094770&ref=ts

myspace.com/theorangestrips
myspace.com/turbo4
myspace.com/thekolin
myspace.com/tescoodiscoo

 

 


turbo the kolin



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása