2010.10.14. 12:08 – lánggitár

Havas zenei fesztivál Budapest szívében

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Idén először rendezik meg november 11 és 14 között a Monster Energy Budapest Fridge fesztivált a Felvonulási téren. A szervezők szándéka szerint hamisítatlan alpesi hangulat fogadja majd a látogatókat a 15 ezer négyzetméteren. A rendezvény elsősorban természetesen a sportról szól, így az egész központja egy hatalmas, 34 méter magas ugratórámpa lesz, amin a tervek szerint a világ legjobb síelői és hódeszkásai mutatják be trükkjeiket, de emellett a zenei is hangsúlyos szerepet kap.

A színpadokon olyan hazai és külföldi előadók teszik tiszteletüket, mint a drum and bass meghatározó alakja, Roni Size MC Jakes-szel kiegészülve, a rap és a hip-hop egyik alapelőadója, Grandmaster Flash, az egyszemélyes zenekarként működő DubFX (képünkön), a jazz és elektro zenét ötvöző Parov Stelar Band, a Tankcsapda, a Kowalsky meg a Vega vagy az Anima Sound System és a Neo. A PartyArénában pedig minden éjjel olyan DJ-k várnak mindenkit mint például James Zabiela.


fesztivál hír fridge



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása