2010.10.18. 08:04 – lánggitár

Újra összeállhat a Pink Floyd

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nick Mason, a Pink Floyd dobosa a minap azt találta mondani a manchesteri In The Citynek, hogy igen valószínű a Pink Floyd újbóli összeállása, ami akár több koncertre is szólhat. Ő legalábbis mindenképpen szeretne pár olyan fellépést, mint a Live 8 volt 2005-ben, tehát abszolút csak karitatív célokból tudja elképzelni a dolgot. Szerinte ez igazán szép és hasznos módja lenne a végleges nyugdíjba vonulásnak, és ő azon lesz, hogy a még élő három Pink Floyd-tag leüljön személyesen is átbeszélni az ötletet.

A Pink Floyd ma már csak a nyilatkozó Masont, Roger Waters basszusgitáros-énekest és David Gilmour gitáros-énekest jelenti, mivel Richard Wright billentyűs 2008-ban elhunyt. A 2005-ös fellépésük akkor talán az év zenei eseményét jelentette, mivel a zenekar, különösen Waters és Gilmour legendásan nincsenek jóban egymással. Ennek ellentmond, illetve a Mason által tervezett esemény bekövetkezésének lehetőségét erősíti, hogy az utóbb említett két zenész idén júliusban együtt zenélt a színpadon, sőt, Gilmour, Waters most zajló Wall-turnéjának valamelyik állomásán is fellép az ígéretek szerint. Ez valószínű nem jövő június 22-én következik majd be Budapesten, amikor Waters eléri hazánkat a 30 éves Falat ünneplő jubileumi körúttal.


rock pink floyd hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása