2010.10.28. 17:11 – lánggitár

Tempó! Virtuozitás! Magasság és mélység! Bartók and roll!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Both Miklós vezette Napra az év első felében Holdvilágos című második albumával már koncertezett a Corvintetőn, most október 28-án visszatér. Last minute programajánló!

Sokak szerint a Napra hungarikum - egyszeri és összetéveszthetetlen produkció, ahol a progresszív rock, a népzene és a bartóki örökség szintézisén alapuló hangvétel éppúgy tetten érhető, mint három évvel ezelőtti – Fonogram-díjas – Jaj, a világ! című albumán, de ha mellőzzük a nagy szavakat, marad egy zavarba ejtően szimpatikus és végtelenül tehetséges társaság nagyszerű dalokkal.

A Holdvilágos album számai az elmúlt nyáron szinte minden jelentős fesztiválon megszólaltak és sikert arattak, talán azért is, mert egyaránt tartogatnak ismerős ízeket és meglepetéseket, kísérleteket. Míg a kalotaszegi dallamokon alapuló Egy kis csárdás és Rég, vagy az albumot nyitó Szerettelek sok ideig bizonyára azok kedvence, akik a megszokott ízeket keresik, a Hang a hangból az énekes-gitárprímás Both Miklós tavalyi Radnóti-albumának a mélységébe kalauzol. A Ballada a „popslágerek”, a Magyarnóta a „vendéglátós muzsika” erényeivel tűnik ki – még ha idézőjelben is, nem beszélve a zavarba ejtő Tulipános „közel-keleti reggae”-jéről.

Időpont: 2010. október 28. 21.00
Helyszín: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., Corvin Áruház, bejárat a Somogyi Béla utcából)
Fellépők: NAPRA, majd TOP CREWS – Metha (Breakbeat Massive), Fullstereo (Kollektiva), BLND! (Ghetto Bazaar)


folk rock program napra



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása