2010.11.04. 08:35 – KirschAndrás

Csellengők, kutyaütők és galaktikus búzasör - Egyslágeres bitangok

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Szóban forgó sorozatunk képlete változatlanul 3X1. E heti versenyzőink a Soul Asylum, az Edelweiss és a Big Mountain.

Soul Asylum: Runaway Train

A szerzemény, mely egy két generációt is az őrületbe kergetett. Elég volt, ha a gyerek fél órával később ért haza a sulidiszkóból, a muter pedig már látta lelki szemeivel, amint a kölök egy Family Frost furgon anyósülésén fagyizik. Közvetlenül a Bagamérinek öltözött amstetteni rém mellett. A tinilányok azonban ennek ellenére sem átalltak beleesni az énekesbe, aki barátok közt is úgy festett, mint egy woodstocki Kevin Bacon az Óz, a csodák csodája oroszlánjaként. A klip leghatalmasabb fazonja egyébiránt a szemüveges tata volt 1.40-nél. Bárki is legyen az őt formáló színész, hétszentség, hogy szíjazott már gumigolyót törpekecske szájába.

Edelweiss: Raumschiff Edelweiss

A kilencvenes években szinte természetes volt, hogy a WTF kategóriás produkciók 99%-ban Németországból érkeznek, ezúttal azonban labancék turbózták fel csavarlazítóval a reggeli csésze Jacobsot. Mint az köztudott, a Rex felügyelőn és a Pungent Stench-en (link: https://www.youtube.com/watch?v=Fcv9w_-Dmwg ) kívül nem sok mindent köszönhetünk nekik, ez viszont meglehetősen szórakoztató zenei produktum volt. Más kérdés persze, hogy a komondorcsuvasi pajtadiszkó lemezlovasa minden addiginál riadtabb arcot vágott, ha egy fűrészláncot lóbáló, Jelcin-részeg culáger ezt a szerzeményt követelte tőle.

Big Mountain: Baby, I Love Your Way

A következő állítás remélhetőleg már tudományosan is bizonyítható: amennyiben a reggae zene reakcióba lép a romantikával, a végtermék nyomasztóbb lesz, mint egy Rubint Réka által jegyzett babablog. Egy reggae szerzemény szóljon a békéről, bölcsességről, egy ordas betépésről vagy a stukatúrgipsz előállítási költségeiről, de ne a szerelemről! Ilyenkor ugyanis önkéntelenül is megjelenik lelki szemeink előtt két hawaii inges, vietnámi papucsos MLM menedzser, amint egy mauritiusi strand naplementéjénél nyilvánosan beakasztanak egymásnak. De ha már a dal elkerülhetetlenül ezt a témát boncolgatja, az elkövető ne holmi kutyaütő békebrigád legyen, amely egy ótvaros feldolgozásból profitál milliókat!


egyslágeres bitangok



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása