2011.01.13. 10:15 – lánggitár

Az Erő és a Voivod

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Január 14-én pénteken az E-Force lép fel a Tündérgyárban. „Jó. És?” – kérdezhetik most nagyjából sokan. És ez az E-Force zömében Voivod-dalokat játszik majd egy volt Voivod-énekessel a fedélzeten. Akinek erre nem nyílik ki az eddig álmosan hunyorgó szeme, valószínűleg nem gondolja úgy, hogy a Voivod minden idők talán legjobb metálzenekara. Mi viszont így gondoljuk, úgyhogy ez a viszonylag későn bejelentett koncert máris az év egyik legfontosabb eseményévé lépett elő, még ha a szervezők saját bevallásuk szerint 30-60 embert várnak is rá.

 

Hallottunk már olyan véleményeket, hogy a kanadai Voivod legjobb albumai azok, amelyeken nem az alapító, távozó, majd később visszatérő Snake, hanem a „köztes megoldás”, Eric Forrest énekelt, azaz a Negatron és a Phobos, de ez egyáltalán nem érdekes, mivel a Voivod majd’ mindegyik lemeze a legjobb. Ám aki mégis erre a kettőre esküszik, most élőben hallhatja, mert az E-Force élén maga Eric Forrest áll, és a flyer ígérete szerint „Piggy tribute” koncerten főleg a Voivod – illetve a 2005-ben elhunyt fő dalszerző-gitáros Piggy – e korszakának dalai szólnak majd, állítólag meglepetésekkel tarkítva. Előzenekarok: Mörbid Carnage és Megazetor, kezdés: 19.00, este 11-re vége is lesz az egésznek, a belépőjegy igen baráti árú, tessék tehát minél többen menni, hogy a szervezők boldogan foghassák a fejüket, mennyire elkalkulálták magukat.


metál program voivod e force



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása