2011.02.22. 09:00 – lánggitár

Sting és Shakira is Budapestre jön

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Tavaly nagy siker volt Budapesten Sting különleges, Symphonicities elnevezésű koncertje, ahol saját, illetve a Police dalait hangszerelte át klasszikus nagyzenekar segítségével (mi itt írtunk róla). Mivel a fellépésre hetekkel a dátum előtt elfogyott az összes jegy, ráadásul ez nem csak nálunk történt meg, hanem a világon szinte mindenhol, így Sting úgy döntött, csinál még egy kört ezzel a felállással, amivel hozzánk is újra eljut a turné. Olyan számokat hallhatunk majd a koncerten ezzel a különleges hangszereléssel, mint az Every Little Thing She Does Is Magic, a Roxanne, a Next To You, az Englishman In New York, az I Burn For You, a Why Should I Cry For You vagy a She’s Too Good For Me. Az ülőhelyes fellépésre június 30-án kerül sor a Papp László Budapest Sportarénában.


Szintén a Sportarénában lép fel Shakira május 5-én. A jellegzetes hangú és mozgású kolumbiai énekesnőt az utóbbi időben a labdarúgó világbajnokság dalával, a Waka Wakával láttuk mindenhol. Magyarországra legutóbbi lemezét, a The Sun Comes Outot jön bemutatni, amin természetesen a fenti szám is megtalálható, tehát valószínűleg ez is az ígéret szerinti szenzációs show része lesz. Shakirának a nemzetközi sikert az 2001-ben megjelent első angol nyelvű albuma, a Laundry Service hozta meg. Előtte viszont már igazi sztár volt spanyol nyelvterületen, ahol az 1995-ben kiadott harmadik nagylemezével ért el nagy sikereket.

A jegyeket mindkét koncertre február 25-től lehet megrendelni a www.livenation.hu oldalon, valamint a Ticketpro országos hálózatán keresztül.


pop hír sting shakira



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása