2011.05.14. 11:30 – mista

Az Országház urai - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Majdnem úgy alakult, hogy ezen a héten kizárólag hazai videók kerültek klipmegosztásunkba, de aztán eszünkbe jutott Rihanna, aki bármennyire is szeretnénk, nem magyar, viszont ő is új klipet jelentetett meg a héten. Egyébként ezt tervezte tenni Beyoncé is, de aztán elhalasztotta a dolgot, úgyhogy a barbadosi énekesnő klipje mellett ezen a héten megszállja a Parlamentet Bankos, óvódásokat fáraszt ki a Blind Myself, teljesen hétköznapi dolgokat csinál a Kesh, és egy kis szobában nagyon lelkesen zenél a Joystix.

Rihanna - California King Bed

A barbadosi szépség legutóbbi albumáról eddig a bulikba szánt zenékhez készültek klipek, ez viszont egy ballada, amire annak idején, a lemez kritikájában külön is kitértünk, és amihez hétfőn jelent meg az új videó, amiben az énekesnő leginkább aranysárgán ragyogó napsütésben, felhők között énekli el, hogy mi van szívében. Persze vannak a klipben egyéb elemek is, például egy jó nagy ágy, meg egy adoniszi férfitest, sőt, egy kis időre még egy szürke fal is feltűnik, csak hogy fokozza a feszültséget. A szép képek és a szép Rihanna ellenére nagyjából a harmadik perc elején futott át az agyunkon először, hogy úristen, még több mint két és fél perc van hátra, ami ugye elég sokat elárul a klipről, és ahogy sejtettük, túl sok érdekes ezután sem történt. Akit érdekel néhány meglehetősen közeli kép arról a már említett férfitestről, az azért legalább egyszer nézze végig a majdnem öt perces klipet.

Bankos - Passzról Passzra

Bankos és haverjai beszabadulnak a Parlamentbe, nincs bal meg jobb, a patkó úgy forog, ahogyan Dj Kool Kasko akarja. Róluk szólnak a hírműsorok, és bár kétesek az ügyletek, hiába minden rendőrségi elvétel, a vádaskodás alaptalan, övék a világ, vagy legalábbis egy Magyarország alakú sziget, valahol az óceán kellős közepén. Nagyjából erről szól Bankós új klipje, amire igazán nem akarunk semmi rosszat mondani, hiszen összességében elég jól sikerült, a temérdek apró részlet miatt pedig akár többször is érdemes megnézni. A rapper harmadik videoklipjét a Kiégő Izzók, az e357 és maga Bankos készítették, láthatóan nagy műgonddal és nyilván nem három és fél perc alatt.

Kesh - Valaki más lett

Van ez a Kesh zenekar, akikről már írtunk egy korábbi klipmegosztásban, viszont a legtöbben biztosan onnan ismerik őket, hogy feldolgozták az elmúlt 10 év magyar popzenéjének legnagyobb slágerét, a Mizut, és ezt mostanában előszeretettel játssza a Petőfi Rádió (érdekes adat: a Kesh előző és egyben első klipje, valamint a Mizu ugyanabban a klipmegosztásban szerepelt annak idején nálunk). Az együttes második klipjéből három dolog derül ki. Az első, hogy a tagok a hétköznapjaikban teljesen szokványos dolgokkal töltik az idejüket, és igazán csak akkor érzik jól magukat, ha zenélhetnek. A második, hogy ha egy nagyrészt az unalomról szóló dalhoz a szövegére reflektáló képekből összerakott videót készítünk, akkor az igen nagy eséllyel unalmas lesz. A harmadik pedig, hogy a Kesh eddigi pályafutásának legokosabb húzása a Mizu feldolgozása volt, hiszen az eddigiek alapján teljesen nyilvánvalónak tűnik, hogy ezek a srácok soha az életben nem fognak tudni egy ahhoz hasonlóan nagy slágert írni. A klipet, mint az előzőt is, a MADvision Studio készítette, az operatőrök Hernádi Ambrus és Ebner Dávid voltak.

The Joystix - Behind Closed Doors

Kaptunk egy levelet a Joystix zenekartól, miszerint nemrég készítettek egy kis költségvetésű, super 8-as klipet a tavalyi, So Low City című EP-jük egyik számára, és mutassuk meg a klipmegosztásban, ha gondoljuk. Nos, mivel egyrészt ilyen jó fejek vagyunk, másrészt meg nem is rossz ez az egész, így itt van, viszont annál többet, mint amit eddig, ha megfeszítenek sem tudnánk elmondani róla.

Blind Myself - Mosquitoes Of Hate

Tavaly ünnepelte tizenötödik születésnapját a Blind Myself, ennek örömére például kiadtak egy válogatáslemezt Szumma címmel, azon ez volt az ilyenkor szinte mindig kötelező új dal. Most elkészült hozzá a hivatalos videoklip, amiben rendetlen óvodások nehezítik meg egy fiatal óvónő életét, aki végül nem talál más megoldást a rakoncátlan lurkók lenyugtatására, mint hogy jó hangosan Blind Myselfet nyomasson nekik. Az óvónőt alakító fiatal lány, ha vannak színészi ambíciói, számoljon le velük, a klip összességében pedig sajnos inkább unalmas, mint sem, viszont a gyerekek aranyosak. Ezt is a MADvision Studio, közelebbről Hernádi Ambrus és Ebner Dávid készítette, mint az iménti Kesh videót. Valamiért nagyon felkapottak a srácok, úgy tűnik.


klip rihanna blind myself bankos klipmegosztás the joystix kesh dj kool kasko sonnykraft



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása