2011.05.23. 11:00 – [MTI]

Eminem és Justin Bieber aratott a Billboard-gálán

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Eminem és Justin Bieber hat-hat díjat nyert a Billboard zenei magazin vasárnapi díjkiosztóján. A 38 esztendős rapper a legnagyobb elismerést, az év előadója díjat is megkapta. A Billboard négy év szünet után idén osztotta ki ismét a díjat. A ceremóniát Las Vegasban rendezték az amerikai könnyűzenei élet nagyágyúinak jelenlétében. A díjátadást az ABC tévécsatorna élőben közvetítette.

A tavalyi Recovery-albumával kritikai és közönségsikert arató Eminem távollétében kapta meg a legjobb férfi előadó és rapzenész elismerését, de a legjobb rapszámért és raplemezért is díjazták. A kanadai tinisztár, Bieber popalbumáért vehetett át díjat, de előadókét és egy daláért külön is a színpadra szólították, emellett a közösségi média és a digitális média sztárjaként is kitüntették.

A díjátadót Rihanna fellépése vezette be, a 23 éves énekesnő S and M című számát adta elő a Loud című albumáról. A színpadon Britney Spears is csatlakozott hozzá. Rihanna három díjjal távozott az estről. Katy Perry két díjat kapott, Taylor Swift pedig az év countryelőadója címet érdemelte ki a Billboardtól.

A duók, illetve együttesek díját a The Black Eyed Peas vehette át. Az ír U2 együttes a legkiemelkedőbb színvonalúnak értékelt, U2 360 Degrees című turnéjával vívta ki a zenei slágerlistákat, eladási toplistákat közlő szaklap elismerését. A 70 esztendős Neil Diamondot zenei ikonként díjazták a Las Vegas-i estén.


hír díj billboard



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása