2011.08.04. 16:00 – Hirdetés

Tiga és Richard Dorfmeister a Coke Clubban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ha az időjárás nem is feltétlen, de a Coke Club ezen a hétvégén is sokszínű programmal gondoskodik arról, hogy nyári hangulat legyen a Balaton partján. Csütörtökön az Animal Cannibals, pénteken egy egész napos minifesztivál keretében a Monitor Open Air, szombaton pedig két világsztár DJ, az emlékezetes klubhimnuszokat jegyző kanadai Tiga, valamint a sokoldalú osztrák Richard Dorfmeister fűti fel a fehér homokot a közönség lába alatt.

Csütörtökön az Animal Cannibals, valamint az egykori Juventus Fergeteg Partyk csapatából is ismert Juhász Laci foglalja el az színpadot, az este különlegessége pedig, hogy a rapduó ezúttal nem egy koncerttel, hanem DJ-szettel készül a közönség szórakoztatására. A Coke O' Jumbo névre keresztelt este során az alkalmi DJ-k biztosan játszanak majd az év elején megjelent EMUK című lemezükről is, amin saját korábbi számaik világhíres dalokkal kombinált mash upjai hallhatóak. A bulira a belépés ingyenes.

Pénteken az évente megrendezésre kerülő Monitor Open Air party veszi birtokába ezúttal a Coke Clubbot, hogy egy kisebb fesztiválnak is beillő bulit rendezzenek a Balaton partján, ahol több mint tíz lemezlovas reggeltől egészen másnap hajnalig zenél majd. A nap folyamán többek között a lemezjátszók még áll Forteba, Surprise, Bourne, Davko, Invoice és Mattan, majd éjféltől hajnal ötig Chriss és Dandy közös szettjére lehet bulizni, ráadásul ezen az estén is ingyen.

Mindezek után szombaton, augusztus 6-án a hazánkban is jól ismert, montreali születésű Tiga korbácsolja fel a Balaton vizét. A kétezres évek elején kirobbanó 80-as évek revival és az elektroclash-láz idején feltűnő DJ és producer nagyszerű számokkal írta be magát az elektronikus tánczene nagykönyvébe. Ilyen többek között 2002-es világslágere, a Sunglasses At Night, vagy a későbbi Pleasure From The Bass és You Gonna Want Me című számai. Mindezek mellett nem lehet szó nélkül hagyni a legendás kiadó, a Studio K7 kiadásában megjelenő DJ Kicks-mixlemezét, valamint annak záró tételét, Felix Da Housecat Madame Hollywood című számára készített nagyszerű remixét, ami kiválóan összegezte már akkor a még csak bontakozódó 80-as évek nosztalgiát. Tiga legutóbbi nagylemeze 2009-ben jelent meg Ciao! címmel, ezen kívül remixerként vagy közreműködő producerként olyan tánczenei ikonokkal dolgozott együtt, mint a Depeche Mode, a The Prodigy, a Pet Shop Boys, Moby, FC Kahuna, vagy Danii Minogue.

Tiga előtt az Ausztriából érkező Richard Dorfmeister lép fel, aki producertársával, Peter Kruderrel karöltve csaknem két évtizede a kortárs elektronika prominens alakjának számít. Az este folyamán Ras T-Weed közreműködésével fellépő Dorfmeister munkássága ötvözete a különböző elektronikus irányzatoknak, legyen szó house-ról, elektróról, drum and bass-ről, és persze a hozzá leginkább köthető dub- és downtempo-hangzásokról, mindegyikben otthonosan mozog. Az ő nevéhez is kapcsolódik egy mára legendás mixlemez a DJ Kicks-sorozatból, amit Peter Kruderrel közösen még 1996-ban adtak ki, valamint számos világsztár előadónak készítettek emlékezetes remixeket Madonnától kezdve a Depeche Mode-on át Roni Size-ig.

A két világsztárhoz csatlakozik még szombaton Firedog, aki a Coke Club által meghirdetett tehetségkutató versenyen nyerte el, hogy este warm-up DJ-je lehessen, valamint Coyote és a Junkie & Hawky páros is zenél szombat este siófoki strandon. Kapunyitás 21 órakor, jegyeket elővételben a Ticket Express hálózatában lehet vásárolni 1990 forintért, valamint a helyszínen 2990 forintos áron.

A fent említett bulikról és a Coke Club további programjairól bővebb információ található a www.cokeclub.hu oldalon.


hiphop hír house elektronikus tiga electro coke club elektro animal cannibals coyote dandy chriss richard dorfmeister kruder & dorfmeister



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása