2011.08.13. 10:34 – _fá_

VIP a Szigeten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Van a Szigeten egy, a legtöbbek számára misztikus köddel körülvett helyiség. Ide nem lehet csak úgy bemenni egy hetijeggyel, viszont ha sikerült megszerezni a szükséges pluszokat, akkor mindenkinek megváltozik az élete. Vége a részeg németekkel való vegyülésnek, a hosszú sorbanállásoknak, és úgy általában kiemeltté lehet válni. Természetesen a VIP-ről van szó, minden fesztiválozó álmáról.

A VIP-be idén is csak megfelelő karszalaggal, illetve passal lehet bejutni. A passos megoldás természetesen jól láthatóan arra szolgál, hogy azért mégiscsak bejuthassanak a kijáró celebek tévében nem szereplő barátai is, de valóban nehéz lenne elképzelni, mint csinálna Lakatos Márk a koktélhordozó lánya nélkül. Ebből sokaknak ki is derül, hogy a VIP valójában nem jó hely. A legendákkal ellentétben csak akkor van ingyen ital, ha valamelyik haverod meghív.

Természetesen vannak előnyei, de ezek igazából kimerülnek abban, hogy tisztább a vécé, és persze mindig jó olyan helyen ülni, ahova mások nem jöhetnek. Ugyanakkor nagyon tanulságos helyről van szó, ugyanis évről évre kiderül, hogy egy átlag magyar médiamunkás garantáltan a legszarabb zenéket hallgatja a Sziget összes látogatója közül, ha mégsem, akkor is nagyjából annyira aptudétek, amennyire a pénteki Prodigy volt. Ez utóbbira természetesen annyian jöttek, hogy valószínűleg a VIP lett az egész fesztivál legforgalmasabb helye erre az estére. A PR-os laza fiatal lányok futnak itt össze a jól öltözött stylistokkal, hogy táncolhassanak egy hatalmas retro discora, aminek tényleg egy 15 évvel ezelőtti Fatboy Slim-dal volt az egyetlen része, amit elméleteim szerint máshol is szokás szeretni.


A prodigys Maxim Reality a VIP-VIP egyik asztalán

Természetesen szinte bárki tud szerezni ismerőst, aki által be lehet ide jutni, mert tényleg nem kell hozzá sok, ez pedig meg is látszott a tömegen. Sok pluszt igazából nem ad, még a pár éve működő lehetőséget is lehántották, hogy meg lehet kényelmesen nézni koncerteket, ugyanis a nagyszínpad melletti sarok már egy igazán szuper vip, ahova tényleg csak a kiválasztottak mehetnek be. A maradékra megmaradnak a magyar közélet bennfenteskedői, akiknek egyedül annyi a szerencséjük, hogy páran azért nem látják, ahogy egy Kispál-dal drum&bass remixére táncolnak, különben még annyira sem venné komolyan senki őket, mint most.

A vitathatatlan előnyök ellenére senki ne érezze úgy, hogy kimarad valami érdekesből, mert nem csak az ingyen kaja-pia hiányozik egy magyar VIP mindennapjaiból, hanem még a Sziget teljes maradék részén elérhető jó buli is.


fesztivál vip sziget 2011



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása