2011.09.14. 14:00 – [MTI]

A White Lies a Szigeten forgatta új klipjét

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Az idei Sziget fesztiválon adott koncertje képi anyagát használta új videóklipjében a White Lies; a brit indie rock trió a The Power & The Glory (hajtás után megnézhető) dalához választotta ezt a megoldást. A White Lies lényegében az idei Sziget főzenekara volt, hiszen a rendezvény zárónapján, augusztus 14-én utolsóként lépett a nagyszínpadra (és ezen maguk is nagyon meglepődtek). A csapat nagyon sikeresnek értékelte a koncertet, ennek köszönhető, hogy a The Power & The Glory című dal klipjében a Szigeten készült felvételek láthatóak.

Mint írták, a White Lies tagjai - Harry McVeigh (ének, gitár), Charles Cave (basszusgitár, vokál) és Jack Lawrence-Brown (dob) - rövid budapesti tartózkodásuk alatt számos interjút adtak, és rendkívül jó benyomást tettek a szervezőkre és a rajongókra egyaránt.

A 2007-ben alakult White Lies eddig két stúdióalbumot adott ki: a brit listákon rögtön az élre kerülő To Lose My Life... 2009-ben, a Ritual idén januárban jelent meg.

Fotó: Somay Márk


indie pop rock sziget hír white lies



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása