2011.09.28. 09:00 – Lángoló Gitárok

Vegyél mosatlan ruhafecnit a Sigur Róstól!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Nem is olyan régen bemutattunk egy Sigur Rós-videót, amit nem tudtunk mire vélni. Semmi más nem történt benne, csak, hogy három ember ruhákat vagdos apró darabokra, és ennek annyira örülnek, hogy még táncra is perdülnek tőle. Most viszont kiderült mi is történt a kisfilmben: a zenekar november 7-én megjelenő Inni című koncertfilmjének/koncertlemezének különleges kiadását készítették elő. Egész pontosan azokat a ruhákat szabdalták szét, amiben a Sigur Rós tagjai felléptek a londoni Alexandra Palace-ban 2008-ban, ahol a filmre került koncertet is felvették. Hogy még pikánsabb legyen a dolog, kiderült, hogy még mosatlanok is a fellépőruhák, szóval aki megveszi a dobozt, az jó eséllyel megkapja valamelyik Sigur Rós-tag dns-ét is. Azt, hogy mi van még a különleges pakkban, a hajtás után mindenki megnézheti (angolul), előtte viszont akár le is lehet tölteni a Ný Batterí című számot az említett koncertről. (A Festival videóját itt mutattuk be.)

 

Egy 7 inches doboz tartalmazza majd a következő dolgokat:
- egy exkluzív, egyedi ruhadarab, egyenesen a koncertről, nyomtatott, sorszámozott borítékban
- egyoldalas 7 inches kislemez a kiadatlan Lúppulagið dallal, a mások oldalán pedig dísznyomással
- egy Blue-Ray lemez a teljes 75 perces filmmel, plusz négy bónuszdallal
- egy DVD, aminek tartalma egyezik a Blue-Ray lemezével
- egy DVD, rajta a fent is említett, ötperces Kippa filmmel
- a koncert hanganyaga két CD-n
- egy fekete táska, amiben 10 darab A5-ös fényérzékeny papír van, valamint útmutatás a használatához, amivel egy speciális linkre lehet feltölteni az általunk gyártott képeket
- 4 darab 7 inches fotó
- Egy zománcozott Inni-kitűző

pop rock hír sigur rós



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása