2011.10.27. 11:00 – lánggitár

Mein Land - Új Rammstein-dal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A november 10-én Budapesten koncertező Rammstein csak november végén jelenteti meg válogatáslemezét, ami az eddigi fennállásuk legjobb (legalábbis legnépszerűbb) dalait gyűjti egy csokorba. A Made in Germany 1995-2011 azért egy új szerzeményt is bemutat, a Mein Landot, amihez majd klip is társul, remélhetőleg abban a hangulatban, amiben a fenti zseniális borítókép is készült.

Az ehhez kapcsolódó turné a zenekar elmondása szerint még a szokásosnál is grandiózusabb látványt ígér. A színpadot az egész koncertet megelőző éjszaka építik, harminc kamion és hat busznyi felszerelésből. Két szint is lesz rajta, illetve egy kisebb színpad is kialakításra kerül, amire néha egy mozgatható hídon mennek át a tagok a közönség feje felett. A koncert előtt szigorú biztonsági ellenőrzések várhatók, ezért a szegecses csuklószorítókat és fényképezőgépeket mindenki hagyja otthon inkább.


dal hír rammstein metal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása