2011.11.04. 11:00 – sixx

Lou Reednek bejött a metál

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A 69 éves veterán zenészt nem nagyon hatja meg, hogy Lulu című, a Metallicával közösen készített legutóbbi albuma finoman szólva sem aratott osztatlan sikert a metálrajongók körében, és még a halálos fenyegetéseket is lerendezte egy vállvonogatással.

"A Metallica rajongói már attól rángást kaptak, hogy közösen dolgoztam a zenekarral, és még mielőtt egy hangot is hallottak volna az albumból, már azzal fenyegettek, hogy lelőnek. Ez persze engem nem nagyon érdekel, továbbra is azt vallom, hogy ez a lemez az egyik legfontosabb, amit valaha készítettem. Az én rajongóimat meg pláne nem érdekli a dolog, mert már egy sincs belőlük."

Reed a USA Today-nek adott interjújában azt is elárulta, hogy olyan jól érezte magát a Metallicával közös felvételeken, és annyira tetszik neki a Lulu, hogy legszívesebben máris nekilátna a folytatásnak. Nemcsak neki tetszik a kollaboráció, hanem Darren Aronofsky-nak is. A Fekete hattyút, korábban a Pankrátort és a Rekviem egy álomért című filmeket is jegyző rendező megegyezett a Metallicával és Reeddel is, és ő készíti majd el az Iced Honey című szám videóklipjét.

 


metál videó hír metallica lou reed



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása