2011.11.10. 14:10 – Lángoló Gitárok

Új Danko Jones-EP és budapesti koncert

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Egy hét múlva indul téli Európa-turnéjára Danko Jones zenekara, a körút pedig december 6-án a budapesti Dürer Kertbe is eljut. A turné apropóját a klubkoncertek ténye mellett az biztosítja, hogy néhány napja jelent meg a csapat új EP-je, a zenekar honlapjáról és a már bevált digitális platformokról (Itunes, Spotify) is letölthető Mouth to Mouth, amin két új dal és három újraértelmezés kapott helyet.

A zenekar indított is ennek örömére egy nyereményjátékot, ugyanis 100 ajándékjegyet sorsolnak ki azok között, akik az ő honlapjukról vásárolják meg a frissen megosztott szerzeményeket. A koncertsorozat vendége az atlantai The Biters lesz, akik a hetvenes évek rockzenéjét keverik a kurrens popzenével, ami a Now Dig This!-szel az élen eddig öt nagyobb slágerrel ajándékozta meg az erre fogékony rajongókat.

Mozgóképes támpontok a bulihoz:


rock hír danko jones



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása