2011.12.04. 10:00 – Kovács M. Norbert

Beyoncé privát tánca - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az őrülten szexi Beyoncé egy detektívnek táncol valamikor a negyvenes években, a Rapture énekese egy zacskón repked New Yorkban, Lou Reed és a Metallica próbájából sötét, elmosódott, nyomasztó klipet faragott a híres filmeket rendező Darren Aronofsky. A SzóSzólók klipjében szimpatikus fiatalok irkálnak mindenfélét egy átlátszó falra, a pécsi Halott Pénz pedig egy szemrevaló, vagány csajjal bulizik, de az is lehet, hogy nem.

Lou Reed & Metallica - The View

Az idei év egyik legnagyobb felhajtását eredményező lemezéhez, Lou Reed és a Metallica közös, Lulu című albumához elkészült az első videoklip, egészen pontosan a The View című számra. Ráadásul, ezúttal is sikerült összehozni, hogy a felhajtás cseppet se legyen kisebb az elmúlt hónapokban megszokottnál, hiszen a klip rendezőjének a Fekete hattyú című filmjéért Oscar-díjra is jelölt Darren Aronofskyt kérték fel, aki egyébként eddigi karrierje során olyan filmeket készített még, mint a Pi, a Rekviem egy álomért, A forrás, valamint A pankrátor. A tegnap bemutatott fekete-fehér klipben a zenekar valójában csak zenél egyet egy próbateremben az öreg Lou társaságában, mindezt azonban Aronofsky sötét, elmosódott, nyomasztó formában tárja a néző elé, ami így kétségtelenül sokat tesz hozzá a klip kedvéért egyébként rövidebbre vágott dalhoz. Eléggé hatásos három és fél perc, úgyhogy akár többször is érdemes megnézni.

Beyoncé - Dance For You

Arról már esett ebben a rovatban szó, hogy Beyoncé mostanában a videoklipek sorozatgyártásával van elfoglalva, úgyhogy azon már meg sem lepődünk, hogy itt egy újabb, nyilván dolgozni kellett megfeszített tempóban, mielőtt még látszani kezdene a Művésznőn, hogy gyermeket vár. A Dance For You a negyvenes évek krimijeit idézi, természetesen Beyoncéra szabva: ő a titokzatos nő, aki egy esős éjszakán felbukkan a detektív irodájának ajtajában és őrülten szexi táncot lejt a férfinak. Egy idő után ráadásul további dögös nők bukkannak fel, így aztán az ismét nem mondható el, hogy Beyoncé új klipjében ne lenne mit nézni. A kérdés csak az, meddig lehetnek még érdekesek az újabb és újabb csípőtekergetések az énekesnőtől. Minden esetre ez egy kifejezetten jól megcsinált videó. A rendezője Alan Ferguson volt.

The Rapture - Sail Away

A Rapture új klipjében igen furcsa dolgok történnek, amiket ráadásul teljesen feleslegesnek tűnik szavakkal elmesélni. Hiszen az, hogy Luke Jenner énekes egy zacskón repked New York utcáin, miközben a zenekar többi tagja kagylókkal trombitál, és ráadásul valahogyan még a tér és az idő is megkavarodik, maximum csak azt adhatja vissza az egészből, hogy egy óriási hülyeség a Rapture új videója, azt azonban semmiképp, hogy micsoda szórakoztató hülyeség is ez valójában. Úgyhogy, én a kedves olvasót inkább a play-gomb minél előbbi megnyomására bíztatnám, aztán majd meglátja!

SzóSzólók & NineOne - Írd és mondd

Nemrég jelent meg a SzóSzólók legújabb nagylemeze Hangoskép címmel, ezen hallható az Írd és mondd című szám, amihez klipet is készített Welczenbach Tamás és csapata. Az egyszerű ötleten alapuló videóban a szám szövegére utalva fiatalok írnak mindenfélét egy átlátszó falra, és még egyéb dolgokat is csinálnak, hol külön, hol egymással, és a SzóSzólók tagjai és a zenéért felelős NineOne is többször feltűnnek. A nézőnek pedig egy kicsit olyan érzése van, mintha a fal mögül lesné meg ezt az egészet, és hát valójában ez nincs is nagyon máshogy. Kellemes hangulatú, jókedvű klip, ami minden bizonnyal leginkább a szimpatikus fiúknak és lányoknak, meg néhány ötletes megoldásnak köszönhető.

Halott Pénz - Angard

A pécsi rapper Fogyasztás előtt felrázandó című lemezén hallható számához Fűrész Zsolt és Orbán Péter készített videoklipet, ami a napokban debütált az interneten. A videóban egy vagány, pimasz, mellben erős csaj nyomja Halott Pénz szövegét bele egyenesen az unottan ücsörgő rapper képébe, aztán egyszer csak egy láthatóan fergeteges házibuli kerekedik körülöttük. De az is lehet, hogy mindez csak a videó elején és végén látható srác képzeletében történik. Energikus, lendületes, sőt, emlékezetes klip, egyértelműen a főszereplő lány közreműködésének köszönhetően, akinek még ráadásul a szája is szép. Érdekesség, hogy a klipforgatáshoz a helyszínt a Spacesh!t zenekar biztosította, akik pont a múlt héten szerepeltek ebben a rovatban.


the rapture klip metallica beyoncé lou reed klipmegosztás szószólók halott pénz



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása