2011.12.07. 11:35 – Lángoló Gitárok

Beiktatják a Guns N' Rosest a Rock and Roll Hall of Fame-be

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Jövő év áprilisában avatják a Rock and Roll Hall of Fame, vagyis a Halhatatlanok Csarnokának legújabb tagjait, akik között már egészen biztos, hogy ott lesz a Guns N' Roses is. Ez egyben azt is jelenti, hogy a legendás rockzenekar rögtön az első olyan évben bekerül minden idők legnagyobb hatású zenészeinek hatalmas dicsőséget jelentő táborába, amikor egyáltalán ez lehetséges. Bekerülni ugyanis csak olyan zenekar kerülhet, amelyik legalább 25 éve adta ki első lemezét, márpedig a Guns N' Roses Appetite for Destruction című bemutatkozása éppen 1987-ben került a boltokba.

Szeptemberben egyébként már írtunk róla, hogy másokkal együtt a Guns N' Roses is esélyes rá, hogy jövő áprilisban bekerüljön a Rock and Roll Hall of Fame-be, akkor többek között a beiktatásra olyanokat jelöltek még, mint a Cure, a Heart, Eric B. and Rakim, valamint a már többször visszatérő jelöltnek számító Beastie Boyst, és a Red Hot Chili Pepperst is. Nem mellesleg utóbbi kettő szintén bekerül a hallhatatlanok közé jövő április 12-én, az ezúttal 27. alkalommal megtartott beiktatási ceremónián, Clevelandben. Mint azt korábban már szintén megírtuk, a Guns bekerülése azért különösen izgalmas, mert az elmúlt években több beiktatott zenekar is félretette korábbi súlyos nézeteltéréseit, hogy felléphessen a ceremónián, így természetesen máris szárnyra kaptak pletykák arról, hogy az évek óta gyakorlatilag Axl Rose hobbizenekaraként működő együttes sok év után először újra a klasszikus felállásában léphet színpadra. Erről persze semmi biztos információ nincs még, egyelőre csak azt tudni, hogy az egykori tagok nagyon örülnek az elismerésnek.


pop rock hiphop red hot chili peppers hír beastie boys díj guns n roses rock and roll hall of fame



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása