2011.12.16. 13:00 – Lángoló Gitárok

Kilakoltathatják Courtney Love-ot

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ismét rájár a rúd a hányattatott sorsú Courtney Love-ra, a rocktörténelem egyik leghíresebb exfelesége ugyanis könnyen lehet, hogy hamarosan az utcára kerül, legalábbis kilakoltatják jelenlegi otthonából. A házat az énekesnő Greenwich Village West Village nevű részén bérli, nagyjából egy éve, mostanra azonban tetemes összegű lakbérhátralékot halmozott fel, ám a tulajdonos szerint még ennél is sokkal súlyosabb, hogy komoly kárt okozott az épületben. A ház belsejét még az előző lakó, Steven Gambrel, ismert belsőépítész tervezte meg, a pazar enteriőr még komoly szakmai lapokba is bekerült, jelentős mértékben növelve ezzel az ingatlan értékét. Donna Lyon tulajdonos elmondása szerint Courtney Love nemrégiben egyszerűen lefestette a falakat és kitapétáztatott, mit sem törődve azzal, hogy a lakás átalakítását az általa aláírt bérleti szerződés is szigorúan megtiltotta neki.

Az énekesnő mindezzel több mint 100 ezer dollár kárt okozott az épületben a tulajdonos jogi képviselője szerint, így az szinte már elenyésző, hogy emellett még összesen 50 ezer dollár lakbérrel is tartozik. Ez az összeg egyébként még két teljes havi bér sincs, Love ugyanis havonta 27 ezer dollárt, azaz több mint 6 millió forintot fizet, vagyis kellene, hogy fizessen a házért. Valaki befogadja szegény nőt, ha utcára kerül?


bulvár hír courtney love



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása