2011.12.22. 10:00 – Lángoló Gitárok

The Dead Horse Rides Again – Új Stiff Bastard-kislemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


Ha összejön minden a székesfehérvári Stiff Bastard terveiből, akkor elég egyedi módon terjeszti majd fizikai formában a zenekar a most megjelenő The Dead Horse Rides Again EP-t: a Fedél Nélkül újság mellékleteként, azaz nem megszabott áron lehetne hozzájutni, hanem mindenki annyit adna az adott terjesztőnek, amennyit szán rá, és ez teljes mértékben a terjesztőé is maradna. Ezen kívül néhány száz forintért a hardcore gyökerű metálzenekartól is meg lehetne venni, az így befolyt összeget pedig teljes egészében a székesfehérvári HEROSZ állatotthonnak ajánlaná fel a csapat. Az EP premierjét amúgy most tartjuk itt a Lángoló Gitárokon, péntektől pedig a Stiff Bastard honlapjáról is le lehet a három számot tölteni.

Lukács Richárd énekes a következőket mondta az anyagról: „Ezek az első felvételek Prepelicza Zoltánnal, aki nyár végén csatlakozott hozzánk basszusgitáron és a dallamos énekekért is ő felel. Ő az Apey & the Pea-ből lehet ismerős többeknek, de megfordult a Superbuttban is. Három dalt vettünk fel Szűcs Szabolcs és Csobánczi Péter vezetésével a TrashHill stúdióban, ebből az első kettő hagyományosabb, a harmadik egy tőlünk szokatlanabb szám, amit a Grand Mexican Warlock énekesével, Bodóczy "Undos" Zoltán barátunkkal követtünk el. A Feeding Seeds & Other Crimes című dalba Kelner Péter is belehörög itt-ott, aki egyébként a Meankind és az Eradication nevű death metal zenekarok frontembere, és alkalmi road a Stiff Bastardban.

A karitatív terjesztési módszerről Lukács elmondta, hogy nem szentként szeretnék beállítani a zenekart, csak ezek a dolgok tényleg érdekelik őket, és úgy gondolják, hogy mivel egyrészt a szövegekre (főleg, ha angolul vannak) nem sokan figyelnek oda, másrészt mivel az utóbbi időben úgy vették észre, hogy egy szűk rétegen belül a zenekarra viszont egyre többen, nem árt, ha mondanak is valamit.

Az EP bemutatói december 30-án Székesfehérváron (Fezen Klub), és február 3-án Budapesten (Dürer Kert) lesznek. 


premier metál hardcore hír exkluzív stiff bastard



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása