2011.12.28. 15:00 – [MTI] Lángoló Gitárok

A Van Halen turnéra indul 2012-ben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Turnéra indul 2012-ben a Van Halen, az amerikai rock együttes koncertjeire szóló első jegyeket január 10-én kezdik árusítani. Az együttes a honlapjára feltöltött videofelvételen jelentette be a koncertkörút hírét. A fekete-fehér felvételen a gitáros Eddie Van Halen, a dobos Alex Van Halen, az énekes David Lee Roth, valamint a basszusgitáros Wolfgang Van Halen - Eddie fia - látható.

Az együttes további részleteket még nem közölt a turnéval kapcsolatban. A Van Halen az 1980-as évek egyik legnépszerűbb rock bandája volt, nem utolsó sorban "Diamond Dave", azaz David Lee Roth hivalkodó, színes személyiségének köszönhetően. Roth azonban 1985-ben távozott az együttesből. A Van Halen 2007-2008-ban már újból turnézott vele.


rock videó turné van halen



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása