2011.12.28. 15:30 – Hirdetés

Cider Szilveszter – A Lángoló Gitárok és a Cider Budapest közös játéka. Második rész

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Te tudod, mi az a cider? Ha jól ismered, vagy csak hallottál róla, vagy azt sem tudod, hogy eszik-e vagy isszák, de szeretsz új dolgokat kipróbálni, ez a játék neked szól!

A Cider Budapest és a Lángoló Gitárok tegnap indított közös játékában három szerencsésnek ajánljuk fel a lehetőséget, hogy idén szilveszterkor megkóstolhassák Európa legjobb gyártóinak ciderjeit. A játék folyamán legelőször is minden játékosnak lájkolnia kell a Cider Budapest és a Lángoló Gitárok Facebook-oldalait, majd három nagyon egyszerű kérdésre várunk választ, most a másodikat olvashatjátok, a harmadikat holnap közöljük. Ha jól válaszolsz, és neked kedvez a szerencse, a szilveszteri buliba már egy kifejezetten erre az alkalomra összeválogatott italcsomaggal érkezhetsz, amely kizárólag prémium minőségű, 100%-os cidereket tartalmaz Európa minden tájáról. A lapozás után tehát a mai kérdés és további részletek találhatók. A játékban kizárólag 18 év feletti olvasóink vehetnek részt!

Második kérdésünk így hangzik: az alábbiak közül melyik NEM cider márka?

a.    Frosty Jack
b.    Bushmills
c.    Kopparberg

A megfejtéseket a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk, a következő tárggyal: Lángoló-Cider-Játék. Aki nem ezzel a tárggyal küldi a levelet, kizárja magát a játékból! Holnap érkezik a következő kérdés.

A válaszokat elfogadjuk külön-külön és egyben is, aki lemaradt az első kérdésről, ide kattintva megtalálja. A beküldési határidő 2011. december 29., 24:00. Eredményhirdetés: december 30.


játék hír szilveszter cider budapestsüti beállítások módosítása