2012.01.02. 11:00 – Lángoló Gitárok

Nekünk nem, orosz milliárdosnak zenél a Red Hot Chili Peppers

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Bár a hazai szervezők 2012-re sem tudtak elintézni nekünk egy Red Hot Chili Peppers-koncertet, a multimilliomos orosz üzletembernek, Roman Abramovicsnak ezzel szemben sikerült leszerveznie a zenekart, ráadásul saját privát szilveszteri bulijába. A zenekar mindössze háromszáz meghívott vendégnek zenélt Abramovics Karib-szigeteki luxusvillájában, és bár az összeg, amiért elvállalták a haknit, nem publikus, annyit azért lehet tudni, hogy a Chelsea futballcsapat tulajdonosa körülbelül 6 millió dollárt költött a parti teljes megszervezésére, amiből az RHCP fellépti díja simán meghaladhatja az egymillió dollárt is.

Arról egyelőre nincsenek hírek, hogy az idei évben hazánkat ugyan ismét kihagyó, de szinte az összes környező országban fellépő együttes milyen bulit csapott a burzsuj társaságnak, de az orosz üzletember bulijai híresek arról, hogy jól szoktak sikerülni. Az elmúlt években többek között Prince, Gwen Stefani és Beyoncé is fellépett már Abramovics magán partijain, az ilyen és hasonló fellépéseket a sztárok azonban általában igyekeznek titkolni.


pop rock bulvár red hot chili peppers hír rhcp roman abramovics



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása