2012.01.19. 14:30 – Lángoló Gitárok

Súlyos depresszióval kórházban kezelik Sinéad O'Connort

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Folytatódik a Sinéad O'Connor-szappanopera: az énekesnő bejelentette, hogy az elkövetkező időszakot kórházban tölti, ahol az orvosok súlyos depressziója miatt kezelik majd legalább két hétig, állítása szerint annak reményében, hogy újra visszanyerje önmagát, és képes legyen mosolyogni. Az énekesnő elmondta, jó csapat kezeiben van, akik reményei szerint gyorsan helyrebillentik mostanában erősen labilis lelkiállapotát.

Sinéad O'Connor magánéleti kálváriájáról mostanában több posztot is írtunk, legutóbb épp amiatt, mert kiderült, az év első napjaiban megpróbált öngyilkosságot elkövetni, majd később pszichiáterért könyörgött Twitteren, ahová egyébként is kiposztolja élete minden apró részletét, például azt, hogy mikor milyet szexelt.

Az énekesnő gondjai tavaly nyáron kezdődtek, amikor is előző férjétől való válása után nem bírta tovább és nyilvánosan fakadt ki (természetesen a Twitteren) arról, milyen kilátástalannak érzi az életét. Mindezek után voltaképpen nyilvános pasikeresésbe fogott, aminek vége az lett, hogy tavaly decemberben, 45. születésnapján Las Vegasban összeházasodott egy férfival, akivel aztán mindössze 18 nap után már a válás került szóba, ugyanis állítólag a férfi családja nem tudta elfogadni a kapcsolatukat. Az énekesnő gyorsan ráeszmélt, hogy új férje számára egész egyszerűen élhetetlen helyzetet teremt a házasságuk, amiben nem csak a férfi családi élete, de még a karrierje is tönkremenne, éppen ezért a férjre való tekintettel jobbnak látta, ha szakítanak.

Mindezek után néhány nappal aztán O'Connor már mégis arról írt blogján, hogy fantasztikusat szeretkezett a férjével, szóval úgy tűnt, talán mégis együtt maradnak.

Azóta nem teljesen világos, hogy mi a helyzet a kapcsolatukkal, pláne, mivel a múlt héten a The Sun már arról cikkezett, hogy az énekesnő elárulta nekik, hogy január elején még az Egyesült Államokban nagyobb mennyiségű altatóval próbált meg öngyilkosságot elkövetni.

Ezt követte az ominózus eset, amikor gyakorlatilag (na hol?) a Twitteren bárki tanúja lehetett, miként könyörög Sinéad O'Connor órákon keresztül azért, hogy valaki segítsen rajta és ajánljon neki egy jó pszichiátert, majd ezután fél nappal már köszönőüzeneteket irkált és nem győzte háláját kifejezni az embereknek, akik segítettek neki.

A legfrissebb hírek alapján most úgy tűnik, talán jó irányt vesznek O'Connor zűrös dolgai. Elképzelhető, hogy esetleg a múlt héten felkeresett pszichiáter javasolta neki a kórházi kezelést, ami az elmúlt hetek történéseit nézve jócskán rá is fér.

Az énekesnő egyébként hamarosan kiadja visszatérőnek beharangozott új albumát, ami miatt még mindig sokan úgy gondolják, ez a látványos cirkusz pusztán csak a lemez reklámkampányának része.


pop rock bulvár hír sinéad oconnor



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása