2012.01.22. 11:00 – Kovács M. Norbert

Meztelen nők és Lady Gaga koronája – klipmegosztás (18+)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A dubstep imádott és gyűlölt hülyegyereke, Skrillex a legendás Doors tagjaival készített közös számot és klipet, a Justice újfent remek videójában egyebek mellett meztelen nők is láthatók, a Sólstafir zenéjére egy fiatal nő egy koporsót vonszol maga után hegyen-völgyön át, Galambos Dorina és barátnői pedig ezúttal egy Soundgarden-feldolgozásukhoz készítettek videót. És ezeken kívül itt van a brooklyni Santigold is, aki legújabb, félig animációs klipjében még Lady Gagát is simán lenyomja.

Skrillex feat. Members of The Doors – Breakn' a Sweat

A Re:Generation projekt keretén belül mai producerek készítenek egykor menő nevek közreműködésével már csak az említés szintjén is furcsán hangzó számokat, ezek egyike a (lassan már nem fogjuk leírni, hogy) mostanában nagyon felkapott dubstep-sztár, Skrillex és a Doors még élő tagjainak együttműködéséből született Breakn' a Sweat, amihez most elkészült a videoklip is. A főleg a szám készítésének munkálatait, valamint Skrillex egy látványos fellépését bemutató klipben igazán nincs túl sok különös, hacsak azt nem vesszük annak, hogy a legendás zenészek nem csak hangsávokat küldözgettek a fiatal producernek, hanem láthatóan le is ültek vele együtt dolgozni. Persze, azért kár lett volna kihagyni az eheti klipmegosztásból, hiszen tényleg ritkán látni és hallani ilyen együttműködéseket.

Santigold – Big Mouth

A brooklyni Santigold első lemezét még Santogold néven adta ki, azóta nevet váltott, csinált egy csomó mindent, most pedig legújabb klipjét a Switch és a Buraka Som Sistema produceri közreműködésével készült számára készítette. És hát a video pontosan olyan, mint amit egy ilyen hármas találkozásától elvárhat az ember: kicsattantó, színes, energikus, pimasz, humoros, félig élőszereplős félig animációs, az alig valamivel több mint három perc alatt pedig azt is simán elhiszi az ember, hogy Santigold az a nő, aki tényleg bármikor simán lenyomná Lady Gagát, ahogyan az itt is látható. Ezt a tök jó klipet Cody Critcheloe rendezte.

Mrs. Columbo – Black Hole Sun

A híres nyomozó rejtélyes feleségéről elnevezett magyar zenekarnak ez már a második klipje bemutatkozó, (re)make up! című lemezükről, az elsőről itt írtunk. Mint azt a címe is mutatja, az albumon feldolgozások hallhatók, és míg előzőleg egy Queen-slágerhez, most egy Soundgarden-klasszikushoz nyúltak a csajok, a hozzá készült klipben pedig, a szám stílusához illeszkedve mintha egy füstös kis jazzlokálban látnánk zenélni őket. Akad egy-két ötletes és jól mutató megoldás, mint például a levegőben úszó hangjegyek, de egyébként semmi különös, viszont a feldolgozás hangulata nem is indokol ennél többet.

Sólstafir – Fjara

Az izlandi metálzenekar tavaly októberben adta ki legutóbbi, negyedik nagylemezét, most pedig elkészült a legújabb videójuk a dupla album második számára. Álomszerű klip, amiben egy fiatal nő egy koporsót vonszol maga után hegyen-völgyön át, szó szerint, közben pedig, mint valamiféle látomások, nyomasztó hangulatú képsorok villannak fel, a végkifejlet pedig cseppet sem megnyugtató. Mindez remekül passzol a közben hallható dalhoz, úgyhogy kár is lenne belekötni.

Justice – On'n'On (18+)

A sokszor és sokak által a Daft Punkhoz hasonlítgatott francia elektroduó tavalyi, második nagylemeze kapcsán már készült két videoklip, most pedig itt a harmadik. A klipet Alexandre Courtes rendezte, aki Alex & Martin néven korábban számos remek videót késztett társával, Martin Fougerollal, és hát most sem nyúlt mellé. A Justice mindig is híres volt az élményszámba menő klipjeiről és ezt a sort az On'n'On videója sem szakítja meg. Hangozzon bármilyen közhelyesen, túl sokat mondani erről a klipről nem érdemes, inkább látni kell. Előre szólok, hogy vannak benne meztelen női testek is, de biztosan nem úgy, ahogy arra előzetesen bárki is számítana. Remek klip.


the doors justice klip sólstafir klipmegosztás santigold skrillex mrs. columbo



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása