2012.01.26. 12:00 – Lángoló Gitárok

Egy eddig soha nem hallott Abba-dal jelenik meg

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Újra kiadja The Visitors című utolsó nagylemezét az Abba, ebben még nincs is semmi különös, abban viszont már igen, hogy szerepelni fog a lemezen egy eddig soha korábban nem hallott dal, ami így 18 év után az első hivatalos, új Abba-szám lesz, ami megjelenik. A dal a From A Twinkling Star To A Passing Angel címet kapta, még 1981-ben rögzítették az említett lemezhez, végül azonban mégsem került rá. Így most, több mint harminc év elteltével jelenik április 23-án minden idők legmeghatározóbb svéd zenekarának újra kiadott utolsó albumán.

Az együttes legutóbb 18 évvel ezelőtt, 1994-ben jelentette meg néhány korábban nem hallott dalukat a Thank You For The Music című díszdobozos kiadványukban, azóta semmilyen új, vagy korábban nem hallott anyag nem jelent meg tőlük.

Bár évek óta pletykálják, hogy az Abba egyszer talán még újra összeáll, és ezek a hangok most az áprilisban megjelenő új dal hírére ismét felerősödni látszanak, a zenekar vezetői, Benny Andersson és Björn Ulvaeus mindig határozottan kizárták az újjáalakulás lehetőségét. "Azt szeretnénk, ha az emberek úgy emlékeznének ránk, mint amilyenek akkoriban voltunk. Fiatalok, tele energiával és ambíciókkal, majd kicsattantunk az élettől." – nyilatkozta Ulvaeus még 2008-ban. Az együttes két férfi tagja mindezek után arra sem reagált nyilvánosan, amikor zenésztársuk, Agnetha Fältskog tavaly nyilvánosan vetette fel, hogy találkozniuk, beszélgetniük kellene, és akár gondolkodni a visszatérésükön is.

Az Abba utolsó nagylemezének újra kiadott változata egy CD-t tartalmaz majd bónusz dalokkal, köztük az említett régi-új dallal, valamint egy DVD-t, ritka, régi videofelvételekkel az együttesről.


pop hír abba



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása