2012.02.01. 15:00 – Lángoló Gitárok

Műtétje után újra énekel Adele az idei Grammyn

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Több mint három hónap kihagyás után lép fel Adele hamarosan az 54. Grammy-díjátadón Los Angelesben. Az énekesnő tavaly októberben mondta le az összes hátralévő fellépését, orvosai ugyanis azt tanácsolták neki, hogy minél hamarabb műttesse meg hangszálait. Mindezek közben Adele arról is nyilatkozott, hogy visszavonul pár évre a lemezkészítéstől, sőt, még annak is híre ment, hogy Londonból is elköltözik, hogy nyugalma és friss levegője legyen. Mindezek után most kisebb szenzációként kezeli a világsajtó, hogy a tavalyi év legsikeresebb énekesnője, az elmúlt évtized nagyjából minden létező rekordját megdöntő lemezét elkészítő Adele, akit még a popzene megmentőjének is kikiáltottak, előbb a Grammy-gálán, majd nem sokkal utána a Brit Awardson is újra megrezegteti régi-új hangszálait.

"Már szinte el is felejtettem, hogy énekesnő vagyok, olyan régen nem léptem fel sehol" – írta a Twitteren Adele, merthogy itt jelentette be a fellépését.

A visszatérő énekesnő (igen, három hónap kihagyás egy ilyen pörgő 2011-es év után nála már komoly szünetnek számít) mellett fellép a február 12-én megrendezésre kerülő Grammyn, többek között a Coldplay, Paul McCartney, Nicki Minaj, Rihanna, Taylor Swift és Bruno Mars is.

Adele összesen hat kategóriában esélyes az idei Grammyn, a 21 című tavalyi lemeze az év albumának járó díjért is versenyben van, és hát egyáltalán nem lennénk meglepve, ha meg is kapná azt.

Az énekesnő egyébként pont tegnap került legutóbb szóba itt a Lángolón egy, az ő közreműködésével is készült, Grammyt népszerűsítő reklámsorozat kapcsán.


pop hír soul grammy adele



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása