2012.02.02. 13:25 – Lángoló Gitárok

Iggy & The Stooges és Snow Patrol a Volton

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!


2012-ben nem csak a Sziget fesztivált rendezik meg huszadjára, hanem a 20. Volton is pont idén lesz. Eddig csak a dubstepes Skrillex neve volt nyilvános, csütörtökön viszont bejelentettek újabb fellépőket. Ezek közül mindenképpen a legnagyobb név az Iggy & The Stooges, akik 2006-ban a Szigeten, tavaly pedig a marosvásárhelyi Félszigeten tették tiszteletüket, de Iggy Pop kb. bármikor jöhet erre, biztos, hogy szórakoztató lesz. Iggyéken kívül jön idén Sopronba június 27 és 30 között az egyre népszerűbb észak-ír Snow Patrol, a tavaly a Sziget rockszínpadának nézőterét megtöltő Lostprophets, a popos dubstepjével még az Arctic Monekyst is inspiráló Katy B, a partizós Hadouken!, illetve a metálos körökben igen népszerű finn Children of Bodom.

A két főszervező, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert 19 évvel ezelőtt pontosan 19 évesen alapította az akkor házibuli-méretűként indult, mára Magyarország egyik legrangosabb és legnagyobb vidéki eseményeként jegyzett fesztivált. "A kezdetektől arra törekedtünk, hogy a VOLT ne egy legyen a hazai fesztiválok közül, igyekeztünk a vártnál jóval több élménnyel megajándékozni a vendégeinket, akik évről-évre egyre többen szerettek bele a VOLT-ba. Jó ideje elvárás a közönségünk részéről, hogy kultikus és aktuális világsztárokat egyaránt láthassanak nálunk. E téren a 20. VOLT Fesztivál zenei programja minden igényt kielégítőnek ígérkezik. Élő legendák és a toplisták éllovasai közül is többen elfogadták a meghívásunkat." - mondták el a szervezők a 20. fesztivállal kapcsolatban.


fesztivál hír volt



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása