2012.02.06. 12:00 – Lángoló Gitárok

Adam Lambert a Queen új énekese?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az elmúlt hónapokban többször felmerült, hogy idei koncertjeire új énekest keres a Queen, ennek kapcsán, nyilván a hírverés kedvéért, még Lady Gaga is szóba került, mostanra azonban kiderült ki fog valóban énekelni Freddie Mercury posztján. A Sonisphere fesztivál szervezői a napokban megerősítették: idén a Queen is fellép náluk, a legendás együttes énekese pedig Adam Lambert lesz. A fiatal énekes 2009-ben tűnt fel az American Idolban, és azóta már második nagylemezére készül. A Queennel való közreműködése tavaly év végén már szóba került, akkor azonban még nem volt biztosra vehető a közreműködése a zenekarban, amivel kapcsolatban most egy interjúban elmondta: szó sincs arról, hogy helyettesíteni akarná a több mint húsz éve elhunyt Freddie Mercuryt, hiszen ez eleve lehetetlen lenne. Roger Taylor szerint azért Lambertet választották idei koncertjeikhez, mert rendkívül tehetséges, és nagyszerű hanggal rendelkezik. Aki kíváncsi, milyen Lamberttel a Queen, az a hajtás után nézze meg a zenekar belfasti MTV EMA-es fellépését. UPDATE (02.06. 17:00): A Queen kiadója közleményt adott ki, miszerint valóban folytak ugyan tárgyalások az énekessel, de még semmilyen konkrét megállapodást nem kötöttek. Adam Lambert szerződtetése a Queen énekesi posztjára a nemzetközi sajtóban egy vele készült Daily Star-interjú nyomán kezdett el terjedni, amiről Lambert azt nyilatkozta, az újságíró nem pontosan idézte a szavait, ő ugyanis csak arról a fellépésről beszélt, amit itt alább is látható.

Lambert és a Queen összeboronálása egyébként nem teljesen alaptalan, hiszen az MTV európai díjátadóján kívül már az American Idolban is fellépett az együttessel.

Tévesen jelent meg a külföldi lapokban, és így nálunk is, hogy a Queen már biztosan zenélni fog a Sonisphere fesztiválon, ezt ugyanis még nem erősítették meg, az azonban tény, hogy az együttes neve az elmúlt hónapokban már többször felmerült az idei fesztivál kapcsán.

Mindezek után kifejezetten várjuk a Queen végül kit választ énekesének a közeljövőt illetően. Nagyon fogunk nevetni, ha Adam Lambert lesz az.


pop rock hír queen adam lambert



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása