2012.02.14. 09:00 – mista

Legyünk boldogok – Soerii & Poolek Valentin napi dala és klipje Szikora Robi közreműködésével

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A karácsony alkalmából kiadott Valahol messze és annak klipje után Valentin napra is új dallal és videóval jelentkezett a Soerii & Poolek páros, ráadásul ezúttal is egy nagynevű közreműködőt sikerült megnyerniük maguknak: a Legyünk boldogok című számban maga a csikidámkirály, Szikora Robi szerepel. Az új szám és a klip tegnap este debütált az együttes Facebook-oldalán, a két idiótától megszokott szívhez szóló üzenet kíséretében. A lapozás után mindezt rögtön meg is mutatjuk.

Soerii és Poolek nem bízta a véletlenre Valentin napra készült daluk fogadtatását, úgyhogy már tegnap napközben beharangozták a Facebookon, a rájuk jellemző hanyag eleganciával: "Gyerekek! Ma kilenckor bemutatjuk gecire romantikus vadonatúj szerzeményünket jó????????????" – írták, majd este fel is került a közösségi oldalra a klip, igaz némi késéssel, ám a páros előzőleg azért megnyugtatta a rajongókat, hogy cserébe "az élmény mindenkit picsára kárpótolni fog az kurvaélet viszont!"

Mindezek után a kliphez az alábbi kedves üzenetet mellékelték:

"Hé gecik! Itt az új slágerünk fícsöring SZIKORA ROBI!!! Tessék megosztani Valentin-nap alkalmából még akkor is ha csak néha tudtok megbaszni valami szerencsétlent a WC-ben! ♥"

A Miki357 által rendezett klipben egyébként nem sok minden történik: Soerii és Poolek egy bárban vedelnek, miközben Szikora Robi teátrális mozdulatok kíséretében énekel. Aztán egyszer csak feltűnik két bevállalósnak látszó csaj (finoman fogalmaztam), a srácok pedig bevetésre indulnak. Az akció végkimenetele persze előre borítékolható, pontosabban az este végkifejletét láthatjuk már a videó legelején is. Ez a Soerii és Poolekre abszolút jellemző klip nyilván mindenkit rendkívül szerelmes hangulatba hoz majd a mai napon.

Az együttes persze ezt a dalát is azonnal ingyenesen letölthetővé tette: mp3-formátumban itt, wav-ban pedig itt érhető el.


letöltés pop hír elektronikus klip valentin szikora robi soerii es poolek



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása