2012.03.01. 13:00 – Hirdetés

Gitáróra haladóknak – Tony MacAlpine vasárnap a Club 202-ben + játék

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Akár zenei továbbképzésnek is nevezhetnénk Tony MacAlpine vasárnapi koncertjét, hiszen a gitáros eddigi munkássága távolról sem a kétakkordos punkriffekről szólt, ráadásul a hírek szerint a mostani turnén a klasszikus debütáló lemezét teljes egészében eljátssza. Tehát, aki gitározik és szüksége van egy kis inspirációra, annak itt a remek alkalom. Akiknek pedig egy kis szerencséjük van, annak belépőre sem lesz szüksége, a vasárnapi koncertre a Concerto Music felajánlásában ugyanis most két olvasónk jegyet nyerhet. Ehhez szokásosan először lájkolni kell a Lángoló Gitárok, valamint a Club 202 Facebook-oldalait, majd egy a Lángoló-MacAlpine-Játék tárgyú levélben elküldeni nekünk a gitáros legutóbbi nagylemezének címét, a jatek@langologitarok.hu-ra. A válaszokat szombat éjfélig várjuk, vasárnap reggel sorsolás, a szerencsés nyertest nem sokkal utána emailben értesítjük. Ezúttal is nagyon fontos, hogy az előzetesen megadott tárggyal érezzenek a válaszlevelek, aki ugyanis nem így küldi, automatikusan kizárja magát a játékból.

A neoklasszikus gitározás egyik úttörő mestere ötévesen kezdett zongorázni, majd tizenkét évesen gitározni. Debütáló szólólemezét Edge Of Insanity címmel jelentette meg a Mike Varney vezette Shrapnel Records, amely nyolcvanas években gyakorlatilag minden jelentős gitárhős albumát gondozta Marty Friedmantől Paul Gilbertig.

Az egyik fő inspirációjaként Chopint megnevező MacAlpine több mint két évtizedes karrierje során tizenegy szólólemezt jelentetett meg, emellett olyan felsőligás zenészekkel játszott együtt gitárosként és billentyűsként, mint Steve Vai, Billy Sheenan vagy Steve Smith.

Tony MacAlpine
Dream Mechanism Tour 2012
Budapest, Club 202, 2012. március 4., 19:00
Előzenekarok:
Agent Cooper, Daniel Pique
Belépő: elővételben 4 900 Ft, a koncert napján 5 900 Ft
További információ: www.concerto.hu


ajánló játék rock koncert hír program tony macalpine



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása