2012.03.12. 10:00 – Lángoló Gitárok

Adele most épp gyereket szeretne

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Sokszor és sok mindent mondott már napjaink legsikeresebb énekesnője, Adele, hogy 21 című őrülten népszerű albuma után mit is szeretne kezdeni magával. Az biztos, hogy tavaly év végén bepasizott, a 36 éves Simon Koneckivel pedig állítólag annyira boldogok, hogy jól értesült brit bulvárlapok szerint már a családalapításon gondolkoznak. A természetesen név nélküli informátorok szerint Adele korábban ugyan el sem tudta volna képzelni, hogy 30 éves kora előtt gyereket szüljön, most már egész másként gondolkozik és már ott tart, hogy listát készített a lehetséges nevekről, amit gyermekének adna.

A listáról annyi derült ki, hogy az énekesnő általa példaképként tisztelt híres zenészek neveiben vagy ezek párosításában gondolkozik. Az Adele-nál jóval idősebb Koneckinek egyébként egy korábbi házasságából már van egy 5 éves kislánya, akivel a bulvárlapok szerint remekül bánik, igazán nagyszerű apa, úgyhogy ez alapján az énekesnő is csupa jóra számíthat. Kíváncsian várjuk két hét múlva mik lesznek Adele tervei (a bulvárlapok szerint).


pop bulvár hír soul adele



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása