2012.04.05. 11:00 – [MTI]

Eladó Falco Bécs melletti egykori luxuslakása

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Falco, az 1998-ban elhunyt egykori popsztár Bécs-Hietzingerben álló tetőteraszos lakását kínálják eladásra az interneten.

A penthouse ára a Kurier című osztrák lap szerint honlaponként változik. A 350 négyzetméteres rezidencia néhol még Falco nyomait őrzi, többek között a házban található a zenész zongorája is, ezért feltételezhetően rajongók érdeklődésére is számot tarthat. Az aktuális tulajdonos Roger Seunig, akinek apja, Ronnie Seunig Falco jóbarátja volt.

Az eredetileg Hans Hölzel néven született Falco 1998. február 6-án, 40 évesen veszítette életét autóbalesetben a Dominikai Köztársaságban. Legnagyobb sikerét 1985-ben ünnepelte, amikor a Rock Me Amadeus című dalával az amerikai slágerlisták élére jutott. Az énekes idén lenne 55 éves.


pop bulvár hír falco



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása