2012.04.13. 16:15 – Lángoló Gitárok

Obama: Kanye West egy barom, de tehetséges

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Minden bizonnyal amikor annak idején megválasztották elnöknek, még maga Barack Obama sem gondolta, hogy lesz idő, amikor olyan kemény kérdésekre kell válaszolnia, mint hogy Jay-Z-t vagy Kanye Westet kedveli-e jobban. Pedig bizony nemrég a The Atlantic magazin újságírója egy interjú során feltette neki a nagy kérdést, amire az elnök nem teketóriázott és egyenesen megmondta a tutit, vagyis, hogy ő Jay-Z-t bírja inkább. Kanye Westről ugyanakkor elmondta, hogy igazából vele sincs gondja, hiszen chicagói (mint Obama is), okos és tehetséges srác. Igen ám, de az újságíró itt gyorsan emlékeztette az elnököt, hogy egyszer korábban mégis baromnak nevezte Westet, amire Obama továbbra sem jött zavarba. "Igen, egy barom. De tehetséges." – mondta az elnök.

Az újságíró egyébként arra utalt, hogy Obama még 2009-ben annak kapcsán nevezte baromnak Westet, hogy a rapper az MTV Video Music Awardson botrányt csinált Taylor Swift köszönőbeszéde közben, mert nem tetszett neki, hogy a kiscsaj kapott díjat és nem Beyoncé (aki egyébként ugye pont az elnök által jobban kedvelt Jay-Z felesége).

Nos, most már tehát azt is tudja a világ, mit gondol Obama napjaink két leghíresebb rapsztárjáról, mindez pedig az amerikai szavazóknak az idei választások előtt még bizony komoly segítséget nyújthat a döntésükben.

(A fent látható képet innen loptuk.)




Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása