2012.04.18. 09:45 – Lángoló Gitárok

Record Store Day a Wave-ben is

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az előző évekhez hasonlóan idén is a Musicland illetve a Wave lemezboltok jeleskednek leginkább a Record Store Day megünneplésében (amúgy meg ezek a boltok vesznek részt benne). Előbbi, kétnaposra felhúzott lemezvásárlós bulijáról itt már írtunk, viszont a limitált albumok mellett az utóbbiban is lesznek minikoncertek április 21-én, amikor is a Wave különleges nyitvatartás mellett 10% kedvezményt ad a teljes árukészletből. A hajtás után szépen el is áruljuk, hogy mik lesznek ez a rendkívül pontosan kezdődő koncertek (plusz itt a Musicland és a Wave plakátja is).

12:00 Szarvas Árpád (Models Can’t Fuck, Golden Sundays) / Zombie Girlfriend
13:00 Petruska András
15:00 Egyedi Péter (Óriás, Mindenkinek megvan a maga története)
17:00 Hó Márton és a Jégkorszak / Hó Márton és a Jetik
19:00 Nemes András (Pluto, Biorobot stb.)

Az eseménynek Facebook oldala is van. Aki lemaradna a limitált kiadványok személyes megvásárlásáról, az online is beszerezheti utána a maradékot. Például itt.


hír wave record store day



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása