2012.04.21. 10:06 – sajó d.

Nickelbackkel támad az észak-amerikai jégkorongliga

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Kölcsönös együttműködési szerződést kötött az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) és a Nickelback. A kanadai poprock zenekar a megállapodás szerint fellép az NHL júniusi díjkiosztóján, emellett pedig felhasználják számaikat a tavalyi Here and Now lemezükről a közvetítések során. A kanadaiak zenéje hallható lesz a 2012-es rájátszások során, konferencia döntők legszebb jeleneteit egybegyűjtő válogatások alatt illetve az NHL Tonight című műsorban. Az együttes egyébként már zenélt NHL-díjátadón, 2002-ben, Torontóban. A megállapodás részét képezi még, hogy a Nickelback cserébe igyekszik a lehető legtöbb kommunikációs platformon népszerűsíteni a bajnokságot. A tagok persze teljesen meg vannak hatódva, hiszen kanadaiakként igazi hardcore hokirajongóknak tartják magukat.

A világ egyik legkeményebb sportjának és a Föld nevű bolygó leglangyibb rockzenekarának újdonsült románca azért is meglehetősen furcsa, mert a Nickelback enyhén szólva is nem szívesen látott vendég a sportpályák környékén. Tavaly például a Detroit Lions amerikaifutball-csapat szurkolói indítottak online petíciót amiatt, hogy a Hálaadás-napi mérkőzésük szünetében a vezetőség a Nickelbacket kérte fel az ő szórakoztatásukra, de a több tízezer aláírás ellenére is vállalták az alig több, mint háromperces fellépést. Alább pedig - akinek van gyomra hozzá - megtekinthető milyen az, amikor a Nickelback szól a legsúlyosabb bodicsekeknél. Csak saját felelősségre! 


pop rock hír hoki nickelback



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása