2012.04.27. 15:30 – Lángoló Gitárok

A pécsiek és a kassaiak idén ingyen mehetnek a Hegyaljára

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Egy különösnek mondható bejelentést tettek a mai napon a Hegyalja Fesztivál szervezői: a rendezvény 2012-től minden évben vendégül látja egy határon túli és egy magyar város lakóit, akik ingyen fesztiválozhatnak Tokajban. Első alkalommal a 13. Hegyalján Pécs és Kassa lakóinak kedvezett a szerencse. A két város lakói számára a idén a lakcímkártyájuk a belépő a fesztiválra, valamint többek között az Everlast, az Enter Shikari, a Stereo MC's, a DJ-szettel érkező Pendulum, a Parov Stelar Band, az Arch Enemy, az Exodus, a Kiscsillag, a 30Y és a többi, összesen több mint 200 magyar és külföldi fellépő koncertjére, fellépésére Tokajban, a Tisza-parton.

Európa 2010-es és 2013-as Kulturális Fővárosának lakói a négynapos megzenésített nyaraláson nem csak a koncertekkel, a strandolással, és a hajnalig tartó bulizással tölthetik az idejüket, de tapasztalatot is cserélnek majd az uniós szerepről is.

A Hegyalja 2012-es felelősségvállalásának jegyében a pécsieknek és kassaiaknak szóló meghívás nem az egyetlen kezdeményezés. Indul a Hegy’ Karriergyár, ami lehetőséget teremt az állást, illetve gyakornoki helyet kereső fesztiválozók és a munkáltatók, munkaközvetítők, valamint az egyetemek, főiskolák és a leendő hallgatók, pályáztatók és pályázók, helyi vállalkozások és nagyvállalatok találkozására. Nyakkendő nélkül, kötetlenül.

Folytatódik a fesztivál zöld szerepvállalása is, a szervezők közleménye szerint a fesztivál a fesztiválozókkal együtt idén is mindent megtesz azért, hogy óvja a világörökségi helyszínt, hiszen ahogy mondják "a fenntartható hegyaljázás határon innen és túl is minden hegyaljás közös ügye".


pop rock fesztivál hír hegyalja hegyalja 2012



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása