2012.05.03. 08:00 – Lángoló Gitárok

The Bravest Man In The Universe – Új Bobby Womack-dal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Március végén írtuk meg azt a cseppet sem örömteli hírt, hogy a legendás Bobby Womack súlyos betegséggel küzd. Ekkor arról is volt szó, hogy a soulénekes már tavaly felvette és legutóbbi nagylemeze után 18 évvel idén kiadja következő albumát, a The Bravest Man In The Universe című nagylemezt, amit a Blur- és Gorillaz-főnök Damon Albarn, valamint Richard Russell produceri közreműködésével készített. A tervek szerint júniusban megjelenő albumról a napokban egy vadonatúj felvétel került fel a YouTube-ra, a címadó The Bravest Man In The Universe, ami a lapozás után máris meghallgatható, utána pedig a lemez korábban elsőként nyilvánosságra hozott felvételét, a Please Forgive My Heart című dalt is odaraktuk, és mutatunk egy kisfilmet a lemez készítésének munkálatairól is.

Itt pedig a videó, ami bemutatja, hogyan stúdiózott Womack a producerek, Albarn és Russell társaságában 2011 végén. A kisfilm rendezője Jamie-James Medina.


funk hír soul damon albarn bobby womack



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása